|
Yazar |
Konu  |
gamer91
Üye

Turkey
İleti 439 |
İletim - 08/06/2006 : 15:11:46
|
c++ ta class ta private protected ve publicin farkları nedir? Sonra kitapta okurken classları oop olarak gösteriolar. OOP ile alakası warmı classların. Ben class yapıom. Ortada sadece yazılar war MS-DOS formatında bi kare çizeblirmiyiz oop ile. Yoksa sadece yazılara mahkummu kalcaz |
.::Knight Online::. Oynaması bedava (tabi girebilirsen)fantasy mmorpg Koxp, dupe, bug gibi sorunları çözemiyoruz malesef işinize gelirse Haftada iki kez kale kuşatmalarında savaşın ama presiz 1.serverlara almıyoruz Karus ve El Morad Arasında Bitmeyen Kufurleşme!! Bugün yeni dengesiz arkadaşlar veya düşmanlar edinin Hemen kayıt ol işkence başlasın
|
|
Dreamwalker
Seçkin Üye

USA
İleti 257 |
İletim - 08/06/2006 : 16:32:54
|
aynen isimlerinin dedigini yapiyorlar :)
public = degisken herkes tarafindan kullanilabilir (yani her class) private = gizli.. sadece bulundugu class kullanabilir. protected = korumali, sadece bulundugu class ve alt classlar kullanabilir.
http://www.free2code.net/plugins/articles/read.php?id=226
Bu ornek isine yarar, sanirim. O sayfada alttaki linklere bak, OOP ve daha bir cok konuyu goreceksin.
Bu linkte ise bir kac ornek ve kitap indirmek icin link var. http://www.geocities.com/naif_2pac/cpp.htm |
 |
|
gamer91
Üye

Turkey
İleti 439 |
İletim - 08/06/2006 : 19:56:00
|
yaw kardeş msn filan yokmu işler daha kolay yürür bu sayede. Tam da anlamadım zaten |
.::Knight Online::. Oynaması bedava (tabi girebilirsen)fantasy mmorpg Koxp, dupe, bug gibi sorunları çözemiyoruz malesef işinize gelirse Haftada iki kez kale kuşatmalarında savaşın ama presiz 1.serverlara almıyoruz Karus ve El Morad Arasında Bitmeyen Kufurleşme!! Bugün yeni dengesiz arkadaşlar veya düşmanlar edinin Hemen kayıt ol işkence başlasın
|
 |
|
Dreamwalker
Seçkin Üye

USA
İleti 257 |
İletim - 08/06/2006 : 22:09:32
|
www.google.com kullanmaktan korkma... MSN den mumkun oldugunca uzak duruyorum. O hatayi bir kere yaptim, dersimi aldim, kusura bakma :)
http://www.cprogramming.com/tutorial/lesson12.html
Bu tur konularda da arastir biraz. Eger arastirma yapamiyorsan programci olamazsin. Aradin, taradin, bulamadin? O zaman sor, elimden geldigince, bilgim dahilinde yardim ederim. |
 |
|
gamer91
Üye

Turkey
İleti 439 |
İletim - 09/06/2006 : 09:59:37
|
genelde basit şekilde yazılmış kodların bir çoğunu anlayacak düzeydeyim ama önüme zor bir kod geliyor ben ona bakıyorum o bana . Bulduğum çoğu site ve e-booklardada hep bnm gördüğüm şeyler war. Nerden baksan sırası bile aynı. Bi virüsün koduna baktım. Alakasız alakasız şeyler |
|
 |
|
gamer91
Üye

Turkey
İleti 439 |
İletim - 09/06/2006 : 10:03:34
|
ha bide geçen bi kitap aldım c++ ile ilgili. C++ in 24 hours . Sence bu doğrumu. Yani pc nin başına otursan gerçekten 24 saatte kaparmısın bu c++ ı |
|
 |
|
Konu  |
|
|
|
|