|
Yazar |
Konu  |
SafaX
Üye

Turkey
İleti 136 |
İletim - 08/06/2006 : 02:22:37
|
Eeee, Dan Brown hayranları (benden başka varsa) Melekler Ve Şeytanlar kitabının devamı olarak çıkan kitabın filmi de vizyonda. Gerçi hepsi orjinal dilinde olduğu için kitabı 3. kez okuyomuş gibi hissettim ama yine de harika olduğunu düşünüyorum. Sizce film nasıldı? yorumlarınızı bekliyorum.. |
|
kabil
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1021 |
İletim - 08/06/2006 : 08:42:51
|
film tek kelimeyle berbattı.özellikle kitabını okuduğum için berbat geldi. kitabı okumaya başladığımda elimden bırakamıyordum.bir bulmacayı çözdükten sonra daha hecenlı ve zor bir bulmaca çıkıyordu kitapta, oysa ki filme bunu yansıtamamışlar.izlergen bunaldım.ama kitabı okumayıpta filmi seyredenler ne düşünür bilemem. |
Gelgit gibidir bir erkeğin ilişkileri... selde sürüklenir, kaderine doğru...
İhmal edilmiştir hayatlarının seferi, mahkumdur karaya oturmaya, sefalete. Öylesine büyük bir okyanusta yüzüyoruz işte... Ve arkamıza almalıyız akıntıyı, hâlâ bizden yanayken... Yoksa kaybederiz şansımızı, her şeyden önemlisi.
william shakespeare |
 |
|
SafaX
Üye

Turkey
İleti 136 |
İletim - 08/06/2006 : 12:25:17
|
Şu anda "Sabah Kırmızı Alarm"la aldığım bilgilere göre, DaVinci Şifresi Çin'de yasaklanmış. |
 |
|
wolverine
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1359 |
İletim - 08/06/2006 : 15:45:20
|
ne tesadüftür ki bende bu haberi 'hürriyet haber alarmı' da gördüm filmle kitap asla kıyaslanamaz tabiki de bence o kadar vasat bir film olmamış... |
Bazıları büyük doğar,bazıları büyüklüğü kazanır,bazılarınada büyüklük yakıştırılır
İkbal devrinde sahip olmadığın meziyetlerden dolayı övenler, Güç devrinde sahip olmadığın günahlarla suçlyacaklarından şüphe etme...
Biz türklerin viyana'ya kadar gitmesinin nedeni haçlılara iade-i ziyaretdendir |
 |
|
мєятizм™
Üye

Turkey
İleti 509 |
İletim - 08/06/2006 : 21:15:09
|
kitabını okumadım ama filmin fragmanından bir hayli etkilendim diyebilirim alıp izlemekte fayda var :D |
*CK |
 |
|
mukatsoftin
Üye

İleti 5 |
İletim - 13/06/2006 : 12:27:14
|
ben koyu bir dan brown hayranıyım ve dijital kale, da vinci şifresi, ihanet noktası hepsini okudum ama melekler ve şeytanlar kitabını okumadım onu da okuycam kesin dan brown müthişşşş  |
 |
|
Konu  |
|
|
|
|