Oyun 14 ekim de çıkıyo. Karier yapma finansla ilgilenme falan varmış. 16 ülkeden 350 takım yer alıyomuş ama Türkiye var mı yok mu bilemiyorum eşek değillerse koymuşlardır. Grafikler screenshotlarda 2003 e benzerdi ancak oyuncu görünüşleri daha iyi gibiydi daha net ve daha gerçekçi.Bi de golden sonra seyircileri falan gösteriyo tabi bu bi demo hilesi de olabilir:)bilemiyorum. ilgilenenlerin çoğu zaten biliyodur ama ben yine de diyim dedim bana şimdilik 2003 çok çok yetiyo... iyi oyunlar... saygılarımla...
valla benim bilgisayarda kesin bu oyunu kaldırmıcak 2003 ü zor oynuyom zaten.bu gibi sorunlarla uğraşmamak için bi ps2 alacam kurtulcam valla.bide şu 2003 te kupa aldığında hiç kupa töreni olmuyo kupanın arkasında durup mal mal el sallıyolar o çok kötü olmuş
bende 2003 bile çalışmıyor bakalım bilgisayarı yenilemeyi düşünüyorum bu külüstürle ne yapacağım bilmiyorum 2004 ü hiç oynayamam herhalde her fifa serisi çıktığında bir öncekinin neredeyse 2 katı gereksinin istiyorlar
Yağmuru sevdiğini söylüyorsun ama yağmur yağınca şemsiyeni açıyorsun, Güneşi sevdiğini söylüyorsun ama güneş açınca gölgeye kaçıyorsun, Rüzgarı sevdiğini söylüyorsun rüzgar çıkınca pencereni örtüyorsun. İşte bundan korkuyorum çünkü beni de sevdiğini söylüyorsun...
Bir gün cehennemde karşılaşabiliriz,sen kalp hırsızı olduğun için ben ise tanrı yerine sana taptığım için...