bak dostum grafikleri ve sesleri yapmak çok kolay aslında. önemli olan programı kim yapacak? oyunu kim düzenleyecek? hangi biçimde neyle oyun yapacağız? kodlama ile mı? adventure game studio ile mi? game maker ile mi? adventure maker ile mi? ... adventure game studio, game maker ve adventure maker ile oyun yapmayı biliyorum. ags ile rpg oyunu güzel oyun yapılır ama biraz eski türden olur. game maker daha yenilikçi bir program ve her şey yapılabilir. adventure maker ile de fps oyunları yapılır avantajı ise yanında gelen resim, müzik ve ikon yapma programları. müzikler ve grafikler kolayca yapılır ama çok büyük projeleri için önce oyunun normal grafiklisini yapmalıyız. tutarsa da grafikleri yeniler, oyuna da yeni şeyler ekler ve dağıtırız sonuç mükemmel olur. yani senin ne ile çalışacağını bilelim, ona göre belki katılırız...
programı ben kullanıcam zıpzıp game makerle yapıcaz oyun türleri karışık tür oyunlar yapıcaz farketmez çok soru sordun walla sende 2. yöneticisi ol istiyosan game maker ve adventure maker ile oyun yap ben game maker le yapiyim olurmu ??
olabilir tabii ama sen daha ne gruptan bahsettin ne siteden haber verdin bi sitene bakayım o zaman cevap veririm tam olarak. grubun adını neden kurt game makers olarak koydun? kurt oyun yapımcıları deseydin ya şimdi özenti gibi olacak. bu aradagame maker da orta seviyeyi de aştım tam sürüm game makwer kullanıyorum ve game maker language öğreniyorum ags de 2 tane deneme oyunu yapmıştım adventure maker'de de pek çok oyun yaptım en güzel.i de "ada" diye bir bulmaca oyunuydu küçük bir problem var am programı bende tam sürüm diil. yani yapılan oyunun çalışması için bilgisayarda o prg. nin yüklü olması gerek. beni ilgilendiren de programın ekleri zaten game maker da fps nin âlâsını yaparıs esasında. sen bu dediklerimi bi düşün ve sitem açık dediin an sen msn me kaydedicem tamam mı
arkadaşlar selam bende sizin grubunuzda varım game maker=avcumun içi seslendirmedende anlarım veb sitem var ve isterseniz yenide açabilirim sitenin korumasınıda üstlenirim http://rapidshare.de/files/22087208/1945_son_direnis.zip.html işte buda en son yaptığım oyun