sims de evlendirmek için önce aşık etmen lazım sürekli şakalaştırıp eğlendirip konuşturcaksın sonra aşık oluncakarşı tarafın tüm iht.yerine getirmen lazım (eğlendirmek ,şakalasmak,açlığını gidermel vb.)sonradaa evlenme teklifi geliyo kadın onaylarsa eve taşınıyo , çocuk için sürekli öpüştürüp sarılmaları lazım sonra bebek geliyo
evlendir mek için durmadanonların aşık olması lazım nerden mi biliom ben unuverstede evlendirdim anlatıom ilk başta birbirlerine aşık et sonra bir kutucuk açılıcak o kutucuğun en yukarıya çıkmasını sağla eğer çıkamassa devem et daha yap onlar kendileri evlenirler ama düüğünü nasıl yapıcanı bilmiyorum. havuz yapmak için eşyaların altında bir kutucuk vat hani duvar yaptığın yerde o yeri aç orda 3 noktalı bir yer çıkacak oraya bas orda havuz var ordan yapa bilirsin
bebek yapmak nasıl mı bak şimdi.bir kızı seç yatağa tıkla relax de sonra erkeği seç yatağa tıkla relax seç bunlar sohpet edecek erkeği seç kızı tıkla try for baby yzıyor ona tıkla bi müzik gelecek kadının hamile olduğunu gösterir bu