|
| Yazar |
Konu  |
|
HASS000
Seçkin Üye

İleti 306 |
İletim - 05/06/2006 : 10:59:59
|
Zeki olsun, en azından tikky olmasın :D Boyu 170 üzeri olmasın, efendime söyleyeyim kültür sahibi olmalı, edebiyatla ilgilenmeli, alış veriş tamam bir yere kadar ama işin ucunu da kaçırmamalı, siyaset, dünya, politika, hukuk (hö?) konuşabilmeliyiz. Bir de elbette mizah anlayışı olmalı, espri anlatınca "hö" ifadesi ile boş boş bakmamalı :D Komikse gülmeli, değilse açık açık yüzüme diyebilmeli. Sadece esprilerde değil, kusurlarımı söyleyebilmeli, ama tenkit olarak değil, gerekli özeni gösterebilmem için. Saklamamalı "ya kırılır darılırsa" diye. Bir de "ciddi" bir konu olarak düşünürsek (bunun manası "her limanda bir tane değil, bir tane ama sadece bir" oluyor, yani sevdiğin kişi ile evlilik düşünmüyorsan sevmeyeceksin, eğer erken diyorsan evlilik düşünmek için, o zaman da gönül eğlendirmek için arkadaş aramayacaksın, elbise giyip-çıkarır gibi olmayacak, benim şahsi kanaatim) Velhasıl dediğim gibi, ileride bir aile olursa, onu da düşüneceksiniz, çocukların eğitimi vesaire. Söz gelimi Müslüman olmayan bir eş olursa çocukların dini eğitimi çok büyük bir sorun olacaktır. Eşin kabul etmediği bir dini (İslam) çocuklarıma nasıl anlatırım? Ya da anlatsam da eşin de hakkı değil midir kendi dinini anlatmak? İşte burada sorun oluyor... Bu da sevdiğinizde aradığınız özelliklere "çıkık elmacık kemikleri, çekik gözler, düz saçlar" gibisinden uzak doğu (Japon) öğelerini eklememde tek sorunu teşkil ediyor :)
-HASSOOO |
 |
|
|
kabil
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1021 |
İletim - 05/06/2006 : 11:47:10
|
hocam sana hemen çekik gözlü aradığın özelliklerde bir bayan bulma çalışmalarına başlıyorum :)) ya hocam sana solertia demek zor geliyooo :))alışmışız birkere hassooo demeye. |
Gelgit gibidir bir erkeğin ilişkileri... selde sürüklenir, kaderine doğru...
İhmal edilmiştir hayatlarının seferi, mahkumdur karaya oturmaya, sefalete. Öylesine büyük bir okyanusta yüzüyoruz işte... Ve arkamıza almalıyız akıntıyı, hâlâ bizden yanayken... Yoksa kaybederiz şansımızı, her şeyden önemlisi.
william shakespeare |
 |
|
|
__KaaN__
Üye

Turkey
İleti 400 |
İletim - 05/06/2006 : 13:30:07
|
Anaaa bi ka gün girmedik neler olmuşşş  ... |
... |
 |
|
|
bombula
Seçkin Üye

Bahamas
İleti 1191 |
İletim - 05/06/2006 : 13:35:52
|
Kız veya erkek, bence bukalemun gibi olmalı,her ortama uyum sağlamalı. Kız; zeki, uzun saçlı ve balık etli olmalı   ...
|
3 silahşörler ölmez.Vatan bölünmez 
|
 |
|
|
kabil
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1021 |
İletim - 05/06/2006 : 13:41:17
|
| ya neden hiç bayan üyelerimiz yazmıyo? :)) |
Gelgit gibidir bir erkeğin ilişkileri... selde sürüklenir, kaderine doğru...
İhmal edilmiştir hayatlarının seferi, mahkumdur karaya oturmaya, sefalete. Öylesine büyük bir okyanusta yüzüyoruz işte... Ve arkamıza almalıyız akıntıyı, hâlâ bizden yanayken... Yoksa kaybederiz şansımızı, her şeyden önemlisi.
william shakespeare |
 |
|
Konu  |
|
|
|
|