|
| Yazar |
Konu  |
|
|KRONDOR|
Editör

Turkey
İleti 8269 |
İletim - 01/06/2006 : 22:54:50
|
| İyi ki yüceltmeyi sevmiyorsun, bir de seviyor olsaydın n'olcaktı acaba? Zeki olduğunuzu tavırlarınızla hissettirin. Bu şekilde davranarak tam tersi bir izlenim yaratabilirsiniz. |
Alper & Soner ERGÜL Editör asergul@oyunsitesi.com |
 |
|
|
umutcanuğuz
Seçkin Üye

Turkey
İleti 905 |
İletim - 02/06/2006 : 11:48:41
|
| Altuğ Hocam oradaki kastım mesela iş arkadaşlarım yemeğe geldi ve -atıyorum- Türkiye'nin Avrupa Birliği yolundaki durumunu konuşuyoruz ve benim partnerim bunlarla ilgilenmeyen Aydın'ı izleyen biri olursa çıkacak şamatayı düşün. |
Ne yak mektubun ucunu Ne sayfalar dolusu sevgini dile getir Zarfı kapatırken yalnız Kuytu dudaklarını çokça değdir
Sunay Akın |
 |
|
|
KafKef-SagoK
Üye

Turkey
İleti 3 |
İletim - 02/06/2006 : 13:01:03
|
| valla sevecen olsun, özenti olmasın rahat giyinsin mütevazi olsn dürüst olsun sadık olsun çok şey mi istedim ?? |
İnecek var durdurun dünyayı !! !! !
mahlas KafKef aka Sagopa K |
 |
|
|
kabil
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1021 |
İletim - 02/06/2006 : 13:38:27
|
| yalan söylemesin,zeki olsun,insanlara yukardan baksın ,ezsin ama bunu zekasıyla yapsın,sağde giyinsin ama sağde giyindiği halde diğer insanların arasında fark edilebilsin,kızıl saçlı olsun,boyu fazla uzun olmasın bide renkli gözlü olsun :) |
Gelgit gibidir bir erkeğin ilişkileri... selde sürüklenir, kaderine doğru...
İhmal edilmiştir hayatlarının seferi, mahkumdur karaya oturmaya, sefalete. Öylesine büyük bir okyanusta yüzüyoruz işte... Ve arkamıza almalıyız akıntıyı, hâlâ bizden yanayken... Yoksa kaybederiz şansımızı, her şeyden önemlisi.
william shakespeare |
 |
|
|
CrAzY_IVAN
Editör

İleti 6191 |
İletim - 02/06/2006 : 17:04:04
|
| Sen de çok şey istiyorsun kabil :) Bu arada, sağde? sade? |
 |
|