|
| Yazar |
Konu  |
|
__KaaN__
Üye

Turkey
İleti 400 |
İletim - 31/05/2006 : 16:39:38
|
Arkadaslar çoğunus bazı duyguları cok ii bilir kiminiz hic bilmes. Ama elbet dusunuorum bu froumun cogu bilir bu duyguları. Sizce Arkadaslık yapmak istediğiniz(erkek/kız)hangi özelliklere sahip olmasını isterdiniz? Açıkçası ben dinine uyumlu ve sapık olmayan bir arkadas isterdim. Cevap yazarsanız sevinirim çünkü herkes tartıssın die actım bu konuyu:D |
... |
|
|
umutcanuğuz
Seçkin Üye

Turkey
İleti 905 |
İletim - 31/05/2006 : 17:20:37
|
| Ben gerektiğinde her konuyu konuşabileceğim,bir kültür ortamına gittiğimde ''Bu eşim'' diyebileceğim,güzelliğine hergün aşık olacağım birini isterdim. |
Ne yak mektubun ucunu Ne sayfalar dolusu sevgini dile getir Zarfı kapatırken yalnız Kuytu dudaklarını çokça değdir
Sunay Akın |
 |
|
|
CrAzY_IVAN
Editör

İleti 6191 |
İletim - 31/05/2006 : 19:57:19
|
alıntı: umutcanuğuz tarafından yazılan:
bir kültür ortamına gittiğimde
Uffff vay canına =)) Umut takılmadan edemeyeceğim, yani hayran kaldım tasvir ettiğin ortama :))
Neyse... Konulara isim koyalım Kaan. Soruya cevap ise; yanında rahat olabileyim, aramızda herhangi bir çekişme olmasın zekâsına hayran kalayım yeter ;) (Güzellik standart isteklerden zaten, ama göreceli ne de olsa) |
 |
|
|
ShiLMyrO
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1666 |
İletim - 31/05/2006 : 20:54:29
|
| Fazla konuşmayan, sevecen, güleryüzlü, her derdimi paylaşabileceğim bir insan olmasını isterim... |
Özgürlük! Eşitlik! Adalet! |
 |
|
|
GoTHiC BoY
Üye

Turkey
İleti 14 |
İletim - 31/05/2006 : 21:09:48
|
alıntı: umutcanuğuz tarafından yazılan:
Ben gerektiğinde her konuyu konuşabileceğim,bir kültür ortamına gittiğimde ''Bu eşim'' diyebileceğim,güzelliğine hergün aşık olacağım birini isterdim.
waa bence cok ıyıbır yanıt cunku ıınsanın kulturu toplumda cok onemlı
bir de kültürsüz oldugunu düşünün |
$€MİH |
 |
|
|
GoTHiC BoY
Üye

Turkey
İleti 14 |
İletim - 31/05/2006 : 21:10:50
|