Aslında biz ogame'e G.O.R.A ile hiç alakası yok diyebiliriz. www.ogame.com.tr girin orada oyunun hikayesi de var.Yalnız günde yaklaşık 5 saat bakabilecekseniz oynayın.Diğer oyunlar gibi değil.Online değilsen indirilirsin.Benim sıralamam şöyle 1-OGame 2-Realms of Mayhem 3-Knight Online
Zevkler tartışılmaz ama BiteFight'tan ne anlıyorsunuz?Sadece iki,üç tıkla iş yapıyorsunuz.Git insan avla,git mezarlıkta çalış.Tek yaptığınız bu strateji bile yok.
Ne yak mektubun ucunu Ne sayfalar dolusu sevgini dile getir Zarfı kapatırken yalnız Kuytu dudaklarını çokça değdir
ARKADAŞLAR TARTIŞMAK BOŞUNA.KNİGHT SALGIN OLMUŞ DURUMDA. arkadaşlar ben yeni bir şey keşfettim . KnightOnLine tişörtleri çıkmış bilmem haberiniz var mı. Reklam Yasak Adresinde bakabilirsiniz . Gerçekten çok güzel yapmışlar çok büyük ilgi görüyor ...
ARKADAŞLAR TARTIŞMAK BOŞUNA.KNİGHT SALGIN OLMUŞ DURUMDA. arkadaşlar ben yeni bir şey keşfettim . KnightOnLine tişörtleri çıkmış bilmem haberiniz var mı. Reklam Yasak! Adresinde bakabilirsiniz . Gerçekten çok güzel yapmışlar çok büyük ilgi görüyor ...
Kardeş bu t-shirt çıkmadı sen power point'den yapmışsın belli oluyo bence kenarları biraz soluklaştır