AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Online Oyunlar
 Kurulum Gerektiren Online Oyunlar Genel
 En İyi Online Oyun Hangisi?
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 30

ertu455
Üye

Turkey
İleti 53

İletim - 23/08/2008 :  13:52:31  Bilgileri Göster  ertu455'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
bence en güzeli metin 2 süper bir oyun silkrayt gibi görünümü güzlel
Sayfanın En Üstüne Git

DARKJAK
Üye

Turkey
İleti 317

İletim - 26/08/2008 :  00:43:12  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Saydığınız oyunların çoğunda playerlığım bulundu.Oyunlar hakkındaki öznel düşüncelerim:
Age of conan hakkında şunu söyleyebilirim oynanabilirliğin biraz zor olduğunu duydum ayrıca istediği özellikler bir mmorpg için fazla.
Gunz becerilerin her zaman kullanılabileceği bir oyun real parayla alınabilcek item çeşitleri çok fazladır.
Wow gerek arkasında bulunan firması gerek grafik,zevk alma ve çok çeşitli özellikleri olan bir oyun.
Knightda firma sahibinin aç gözlülüğü ve işe alınan game masterlar yüzünden sadece belirli playerlar güzelce oynayabiliyor.
Diğer ogame,darkthrone,bitefight ve yeni çıkan browser tabanlı oyunlarda çok güzeldir.Genellikle zamana bağlı olarak yükselirsiniz.
Sayfanın En Üstüne Git

Palad1n
Seçkin Üye

Turkey
İleti 2591

İletim - 26/08/2008 :  12:04:27  Bilgileri Göster  Palad1n'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Gunz'da oynadığın server ve nickini yazar mısın? Belki rastlamışımdır

Deniz, kum, güneş <3

"Hey, ağzına attığın bir aspirin mi yoksa alışılmamış türden bir fil mi?" -YGS 2011
Sayfanın En Üstüne Git

numlock1990
Üye

Turkey
İleti 244

İletim - 01/09/2008 :  13:12:24  Bilgileri Göster  numlock1990 için bir ICQ İletisi Gönder  numlock1990'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  numlock1990 için bir Yahoo! Messenger İletisi Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
Ben Metin2 yi oynamaya çalıştım ama bişe anlamadım.Oyun güzel ama yanımda tecrübeli birisi olmadığı için baya soğuk kaldım oyundan.

(¯`·._.·[R|ZA HÂN ¥lLMAz]·._.·´¯)®©™
Sayfanın En Üstüne Git

DARKJAK
Üye

Turkey
İleti 317

İletim - 02/09/2008 :  12:40:22  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
DARKJAK diye ama bıraktım bir süre oynamayı.
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 30 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.05 Snitz Forums 2000