Sitesine girip biraz baktım. Grafik motoru pek yabancı gelmedi screenshotlardan. Endless online'a benziyor,karakter yapımı da benzer. İlgimi çekti deniyorum sorun olursa yardımları bekliyorum =)
Deniz, kum, güneş <3
"Hey, ağzına attığın bir aspirin mi yoksa alışılmamış türden bir fil mi?" -YGS 2011
Sitesine girip biraz baktım. Grafik motoru pek yabancı gelmedi screenshotlardan. Endless online'a benziyor,karakter yapımı da benzer. İlgimi çekti deniyorum sorun olursa yardımları bekliyorum =)
Bence başlama ben bun biliyorum çok sıkıcı bir oyun eskiden oynuyodum hiiç bişey anlamadım yani deymez
Yuh bukadar olur ancak bune rahatlılık eskiden bir yazı yazmıştım biri yorum yapmış ismini vermeyim şimdi adam iyice benle dalga geçmiş yetter bukadar.
ya abiler ben buraya üye olmadım benim yerime biri güzel bi isimle üye olabilirmi adresime gelince zaten anlarım başlarım ama üye olma yerini bulamadım :)) yarım ederseniz sevinirim kayıt olurken ismi sallayın il bursa verin (bi tek oranın posta kodunu biliyom ) posta kod :16250 sontra e-mail adresi ceza_16_17_18@hotmail.com yardımlarınızı bekliyorum üyeklik yerini bulamadım
Arkadaşlar ben eşya falan alırken param gidio ama eşyayı alamıyorum lütfen bunu baba anlatır mısınız?gemi alınması için almak dışında başka bir şey gerekli mi?