AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Online Oyunlar
 Kurulum Gerektiren Online Oyunlar Genel
 Puzzle Pirates
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 4

keepers
Üye

Turkey
İleti 39

İletim - 23/05/2006 :  17:08:19  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Yohoho! Puzzle Pirates keyifli ve beceri gerektiren bir çok oyunculu online korsancılık oyunu. MMORPG kısaca. Bu oyunu türdeşleri olan MMORPGlerden ayıran çok önemli bir özellik var, o da karakterinizin yeteneğini arttırmak için çok uğraşmanız gerekmediği. Oyunda sadece sizin yetenekleriniz önemli.
-Peki o zaman neye göre ünümüz ve yetenek seviyemiz artıyor? Dediğinizi duyar gibiyim.
Yeteneğimiz ve ünümüz bizim bulmacaları çözmedeki becerimize göre artıyor. İyi çözdükçe seviye atlıyor ve ünümüze ün katıyoruz. Yani oyuna yeni başlayan becerikli bir oyuncu ile yıllanmış bir oyuncu arasında ki farklılıklar azalıyor. Tabi ki yıllanmış oyuncunun serveti ve çevresi daha fazla olacağından bazı avantajları olacaktır. İyi bir kılıç kuşanmış ve korsanını şık elbiselerle donatmış olması muhtemeldir.
-Peki bu oyunu neden deneyelim? Sorusuna ise şu şekilde bir cevap verilebilir:
Oyunun grafiklerinin güzelliği ve oyun mantalitesinin farklılığı direk olarak göze çarpıyor Yohoho! Puzzle Pirates'da işlerinizi çeşitli bulmacalar çözerek hallediyorsunuz ki bu da Puzzle ve RPG oyuncularını bir araya getiryor. Geminizle açılıp, yelkenlerle veya gövdenin tamiriyle ilgilendiğiniz, daha sonra da başka korsanlarla savaşıp onların ambarından ürün ve para çaldığınız kaç oyun var ki? Üstelik MMORPG.

Not : Benim oyundaki ismim mononke oyunda yeni üye olanları yardımcı olmaktayım...

Oyunu "www.miniclip.com"dan indirebilirsiniz (bence indirmelisiniz)

SafaX
Üye

Turkey
İleti 136

İletim - 25/05/2006 :  00:28:50  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Arkadaşım bi-iki soru:
-1.Kaptan olmak için premium olma zorunluluğu var mı?
-2.Niye top kullanamıyorum (kullan dediimde garip bi mesaj geliyo)?
--2b.Niye dümene geçemiorum (Aynı mesaj gelio)?
-3.Oyunda hiç Türk görmedim, Türk bi kaptan tanıdıın varsa beni tayfa alabilir mi?
-4.En kolay nasıl para kazanırım?
-5.Eve nerden yeni eşya alırım (kasa lazım da)?
-6.Gemi alırsam batması gibi bi durum söz konusu olur mu? Yoxa yağmalayıp bırakıyorlar mı?

hazır gaza gelmişken; adın ve profilinden Thief 3 oynadığın sonucuna vardım.. Bitirdin mi? Eğer bitirdiysen msn'imi verim geçemediim bi bölüm var da yardım edersen sevinirim..
Sayfanın En Üstüne Git

keepers
Üye

Turkey
İleti 39

İletim - 27/05/2006 :  20:23:31  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Safax Soruların cevapları şöyle:
1)Hayır yok
2)Top kullanmak için pirate badge alman lazım (1dubloona) vede kaptan izinm vermedikçe topçuluk yapamazsın
3)Oyunda koloniler var mesela "red dragons" bunlara üye olman lazım ve yeteneklerini arttırıp bu kolonide officerliğe yükselmen lazım
4)Türk çok fakat isimleri yabancı kaptana gelince en yakın dostum Reispiri var ona mononke senin ismini verdi dersen alır.
5)missionsda pillage with "gemi ismi" yazıyo ona tıklarsan isimdeki gemiyle sefere çıkarsın ve korsanlık yaparsın eğer sefer bereketli geçerse 1600 -2000 arası alırsın.
6)Adada iken haritana tıkla ve orda sağda yukarıdan aişağıya şekiller var ordan furnishersi bul ve tıkla
7)Hayır gemi alırsan yağmalanır fakat yine sende kalır
evt o oyunda en ince ayrıntıya kadar her yeri biliyom msn'im keeperss@hotmail.com
Sayfanın En Üstüne Git

zeytin25
Üye

İleti 2

İletim - 05/06/2006 :  05:08:33  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
slmlar ben oyuna yeni başladım bilge sail gibi oyunları çok oynadım ama oyuna yeni giren bi de daha önce bu tarz bi oyun oynamamış olan birine bilgi verirseniz sevinirim oyunda hiç türk le karşılaşmadım ingilizcem de spr diil o yüzden çıldırmak üzereyim lütfen yardım ediiiin
Sayfanın En Üstüne Git

kaman
Üye

Turkey
İleti 12

İletim - 06/06/2006 :  14:05:47  Bilgileri Göster  kaman için bir AOL İletisi Gönder  kaman için bir ICQ İletisi Gönder  kaman'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  kaman için bir Yahoo! Messenger İletisi Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
slm siteyi bana verir misiniz hotmail adresim lord_alper_1993@hotmail.com

123456789
Sayfanın En Üstüne Git

volkanbaba
Üyeliği Kilitli

İleti 0

İletim - 06/06/2006 :  16:37:37  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
ben yeni bassldim ne yapicam puuzzle pirates
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 4 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla