Bnce lordi gayet güzeldi..Haketmişti yani..Neyse artık bu geçti seneye sizce kim bizi temsil etmeli..Bn Hadise diyorm,bizi gerçekten çok iyi temsil edebilir.''Stir Me Up'' gibi bi parça yaparsa ilk 3 e gireriz..
Seneye Erovizyon'da İsmail YK'yı görmek istiyoruz. TRT yönetimi garip, abuk sabuk yapımlara bu kadar kasacağına versin görevi İsmail YK'ya; alnımızın akıyla çıkarız, o kadar da uğramasına gerek kalmaz TRT'nin. Rimi Rimi Rey'den daha bomba şakılarla gideriz kesinlikle.
Benim önerilerim:
2007 - İsmail YK: Erola Erola Beni Ye 2008 - Ankaralı Turgut: Vizyonumun elleri havaya, kalçaya bak kalçaya 2009 - Banu Alkan: Kazanamazsan Kazandırırlar 2010 - TRT Ankara Çocuk Korosu: Kırmızı Şapkalı Ero 2011 - Alen Makaryan feat. Tuncay Şanlı: Bir Baba Hindi, Eroya Bindi 2012 - Emrah: Benim Hiç Ero Birinciliğim Olmadı 2013 - Müslüm Gürses: Nolacak bu Erovizyonun hali, içelim her gece 2014 - Ceza: Ero Mero **** **** ***** ******* *** Ero'nun ben **** ** ** ***** Sonrasında da **** *** ******* (Aka: Bol Küfür) 2015 - Aja Pekkan: Ölmem de Vazgeçmem de Ben 2016 - Aydın: Uçma Kuşum Erolara