Evet 51. Eurovision yarışması Atina'da gerçekleşti. Sibel Tüzün Süperstar ile 92 puan toplayarak 11. oldu ve gelecek yıl tekrar yarıfinali geçmek zorunda kalacağız. ne yazık ki 2 puan daha alsak doğrudan katılabilecektik.
Bence şarkı ve şov oldukça güzel olmasına rağmen komşu kollama sistemi ile bir çok ülke Türkiye'ye puan bile vermedi.
Aslında bu Eurovision tarihinde bir ilk yaşadı. Lordi grubu Fİnlandiya adına Halleluah isimli hard rock şarkısını heavy metal tarzıyla söyleyip harika bir şov ile açık farkla 1. oldular. asıl sorun katılmalarıydı. kilise satanistlerin sayısını artırır dedi ve cumhurbaşkanları grubun katılmasını veto etmek istedi. ayrıca maskelerini otel odasında yaptıkları ve çıkarmadıkları için kgt ajanı olarak bile suçlandılar.
her ne olursa olsun yeni bir tarz ile 40 yıl aradan sonra Finlandiya'ya 1.'lik yaşattı kendilerini tebrik ediyorum.
Katılmıyorum, power metal grubu olan Lordi, Eurovision'a değişik bir hava kattı. Ayrıca diğer gruplardan değişik olmaları ve ilgi çekmeleri de 1. olmalarında söyledikleri mükemmel şarkıdan sonra büyük rol oynadı.
Tabii, bir de iskandinav ülkesi olması var ama bunlar işin politik yanlarına giriyor beni aşar.
Bu seneki yarışmayı izlemedim;ama her seneki senaryo tabii ki de.Geçen sene Rumlara en çok oy Yunanistan'dan geldi.Sanırım İngiltere hiç oy almadığı bir sırada İskoçya ve İrlanda 10 puan verdi.Zaten bizim oyların çoğunluğu gurbetçiler ve onları provokeleri.Buna kökten bir çözüm lazım.
Ne yak mektubun ucunu Ne sayfalar dolusu sevgini dile getir Zarfı kapatırken yalnız Kuytu dudaklarını çokça değdir
Arkadaşlar zaten herkez kendi komşusu yada yandaşları tarafından destekleniyor. Ama bu okadarda çok önemli değil sertap erenerle bizde birincilik yaşadık. Eger çok etkisi olsaydı bizde giremezdik ama finlandiya herkezden farklı birşeyler yaptı ve ayrı bir hava kattı yarışmaya neyapalım kısmetseneye