AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 FPS - TPS - Aksiyon - Macera - Dövüş Oyunları
 Grand Theft Auto
 GTA 3
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu  

korny
Üyeliği Kilitli

İleti 0

İletim - 22/05/2006 :  16:05:37  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
ya bişe sorcam ben arkadaşlarımdan duydum bilen varsa söylesin gta 3 nasıl bi oyun san andreas dan iyi mi ona göre bende yüklicemde bide orda kontrol ettidiğin adam nasıl biri zenci diyo biri normal bi adam diyo biri adam değiştirme var diyo lütfen bi açıklık getirilelim şu konuya

|KRONDOR|
Editör

Turkey
İleti 8269

İletim - 22/05/2006 :  22:52:22  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
GTA San Andreas'ı oynamadım; ancak SA'nın daha iyi olduğunu rahatlıkla söyleyebilirim. GTA 3'te kontrol ettiğimiz kişi beyazdı. Görünüşü de hilelerle değiştirilebiliyordu yanlış hatırlamıyorsam.

Alper & Soner ERGÜL
Editör
asergul@oyunsitesi.com
Sayfanın En Üstüne Git

mgs3_cengiz
Üye

Turkey
İleti 70

İletim - 24/05/2006 :  09:21:02  Bilgileri Göster  mgs3_cengiz'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
konusu bakımından güzel oyun üç tane şehir var güzel oyun al oyna sen
Sayfanın En Üstüne Git

THE_FAMERA
Üyeliği Kilitli

İleti 0

İletim - 27/05/2006 :  10:28:02  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
ben ilk oynadığım GTA Vice city başka GTA San andreas oynadım ama 1 2 3 onamadım doğrusu.
Sayfanın En Üstüne Git

utkutombul
Üye

Turkey
İleti 3

İletim - 05/06/2006 :  18:22:51  Bilgileri Göster  utkutombul'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
GTA 3'ün konusu güzeldi.GTA San Andreas al derim ama görevleri bitirince aylak aylak dolaşmaktan pek bi zevk almıyosun.

|_| tk |_|
VİCTORY OF DEATH!
Sayfanın En Üstüne Git

gitarcigenc
Yeni Üye

Turkey
İleti 1

İletim - 26/12/2006 :  20:31:20  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
arkadaşlar bişiy sorucam gta 3 te bi görev var ilk başlarda geçemedim bi türlü parktan arabayı alıyorum sonra bi garaja gidiyorum arabaya bomba kuruluyor ctrl ye basarak bombayı çalıştırıyorum sonra tekrar arabayı aldığım yere götürüyorum bişiy olmuyo sonra tekrar binince patlıyor
Sayfanın En Üstüne Git
  Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.08 Snitz Forums 2000