AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Genel Konular
 Serbest Bölüm
 izmir de yaşayanlara DİKKAT!
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Önceki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 5

GoTHiC BoY
Üye

Turkey
İleti 14

İletim - 23/05/2006 :  17:23:56  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
vay başka haberlerınız varsa yazın iş ilginçleşmeye başladı

$€MİH
Sayfanın En Üstüne Git

sweet-sweet-angel
Üye

Turkey
İleti 51

İletim - 20/06/2006 :  15:08:41  Bilgileri Göster  sweet-sweet-angel için bir AOL İletisi Gönder  sweet-sweet-angel için bir ICQ İletisi Gönder  sweet-sweet-angel'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  sweet-sweet-angel için bir Yahoo! Messenger İletisi Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
ya istanbulda hırsız,sapık çok yaygın zaten büyük şehir olduğu içinde yaygındır.bizim okuldada bir kızı tam önümde kaçırıyorlardı. ama kimse bilmiyorki babası sanıyorlar.sonra kız imdat diye bağırınca byükler ve çokcuklar toplandı adamda kızı yere atıp kaçtı
Sayfanın En Üstüne Git

sweet-sweet-angel
Üye

Turkey
İleti 51

İletim - 20/06/2006 :  15:10:17  Bilgileri Göster  sweet-sweet-angel için bir AOL İletisi Gönder  sweet-sweet-angel için bir ICQ İletisi Gönder  sweet-sweet-angel'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  sweet-sweet-angel için bir Yahoo! Messenger İletisi Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
bir kerede bizim okulda bir kızı öldürüp yandaki parka atmışlardı. kızın organlarının çoğu yokmuş öğğğğ çok kötü bir durummm
Sayfanın En Üstüne Git

Mérula Alba
Seçkin Üye

Turkey
İleti 660

İletim - 20/06/2006 :  15:48:44  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
sweet-sweet-angel, arka arkaya ileti atma. İletini değiştirmek için "iletiyi düzenle" seçeneğini kullan.

- How many did you fall in love before me?
- None!
- And after me?
- None!
Tristan&Isolde
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 5 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Önceki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.05 Snitz Forums 2000