Bilmiorm valla ama yani kötü diolar ben çorluya çok gittim.Sokak sokak bilem ama önemli yerleri bilirim.Hem benim orada okuyan arkiler de var hatta okumayanlar da var...Zaten orada okumuyanlar sölüyo acaba puanları tutmuyoda kıskançlık mı yapıyolar???
İlginç bir şekilde Çorlu hakkında çeşitli uydurma bilgiler dönüyor sağda solda. Doğudan gelen bir arkadaş, Çorlu için, aşırı milliyetçilerin bulunduğu bir yer dendiğini söylemişti. İnternet'te de bir tartışma grubunda, Çorlu'da Kürtleri döverek memleketine yolluyorlarmış falan diyordu biri. Halbuki, belki de Trakya'da en fazla Kürt'ün yaşadığı yer burası. Genel olarak da sorun yaşamadan sürdürebiliyoruz hayatımızı. Ne alıp veremedikleri var bu insanların Çorlu ile, bilmiyorum. Konuyla alakasız oldu; ama açıklama yapma ihtiyacı duydum.
bende izmirde oturuyorum artık izmirin civisi cıktı.Konu sadece bu organ mafyasıyla kısıtlı olsa 4 ay once gaspcılar tarafından karsıyakada 7 yerımden bıcaklandım utanmasalar benı bıcaklayanları salıp benı alıcaklar ıcerı.Boş gezmıycez artık saolsun polısler bile bız sızı koruyamıyoruz artık herkes kendını korusun dedıkten sonra yakında izmir texsasa doner...
evet izmirin civisi çıktı arkadaş var benim akşam 3 kişi gelmiş daha 3 hafta önce yani yeni oldu bu olay boğazına bıçak dayamış cep telefonunu ver demiş arkadaş da haliyle yusuf yusuf olmuş :) vermiş hemen cep telefonunu koşarak kaçmışlar sonra napalım bilmiyom en ii si akşam oturcan evinde başka çaren yok