AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 FRP - RPG
 FRP & RPG Genel
 Orta-Dünya Testi
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 4

major
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1122

İletim - 20/05/2006 :  22:39:01  Bilgileri Göster  major'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Olabilirde olmayabilir de ama eğer 100 almışlarsa sillmarillion vb kitapları 100kez okumak gerekir çünkü kitapta çok az rolu bulunan ve bir kaç cümlede geçen birşeyi bilmek kolay değil.
Sayfanın En Üstüne Git

DharkjuNs
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1037

İletim - 21/05/2006 :  14:07:19  Bilgileri Göster  DharkjuNs'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Evet, biraz zor ama bazı arkadaşlardan daha yüksek not bekliyordum. Mesela, major hocam, bir de kitabını yazıyorsun ya yakıştı mı 40? Cık, cık :)

Yunus YILMAZ (19/07/2005)

Sayfanın En Üstüne Git

xxxx_oyun_xxxxxx_sitesi
Üye

Turkey
İleti 30

İletim - 21/05/2006 :  15:25:29  Bilgileri Göster  xxxx_oyun_xxxxxx_sitesi'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
50 ve 5,ciyim.......................şimdilik

Elerossë Vardamir Lissësúl
Fighting Celebrimbor Knight
Sayfanın En Üstüne Git

kuva-i milliye
Üyeliği Kilitli

Turkey
İleti 0

İletim - 21/05/2006 :  15:43:47  Bilgileri Göster  kuva-i milliye'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
nerden olunuyor?
Sayfanın En Üstüne Git

DarthSelo
Üye

İleti 189

İletim - 21/05/2006 :  16:10:58  Bilgileri Göster  DarthSelo'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
bende 40 aldım ya, major; abi biz bu kitabı yazmayalım :D

---------
Alea Iacta Est
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 4 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.05 Snitz Forums 2000