AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Genel Konular
 Serbest Bölüm
 Burcunuz nedir?
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 13

spıder_ozii
Üye

Turkey
İleti 1141

İletim - 17/06/2006 :  22:12:00  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
yay-yükselen koç

Yuh bukadar olur ancak bune rahatlılık eskiden bir yazı yazmıştım biri yorum yapmış ismini vermeyim şimdi adam iyice benle dalga geçmiş yetter bukadar.
Sayfanın En Üstüne Git

sweet-sweet-angel
Üye

Turkey
İleti 51

İletim - 19/06/2006 :  11:26:07  Bilgileri Göster  sweet-sweet-angel için bir AOL İletisi Gönder  sweet-sweet-angel için bir ICQ İletisi Gönder  sweet-sweet-angel'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  sweet-sweet-angel için bir Yahoo! Messenger İletisi Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
arkadaşlar benim burcum yengeç yani en büyük özelliğim duygusallık

(¯`·._.·[ (I FEEL LOVED ) ]·._.·´¯)
Sayfanın En Üstüne Git

baby_face
Üye

Turkey
İleti 19

İletim - 19/06/2006 :  14:07:08  Bilgileri Göster  baby_face için bir ICQ İletisi Gönder  baby_face'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
burçlarla ilgili bişeler merak eden varsa: www.muneccim.com'a girip bakabilir güzel bi site. bu arada yükselenimi yanlış söylemişim yükselenim BAŞAK...
Sayfanın En Üstüne Git

tolga1907
Üye

Turkey
İleti 293

İletim - 19/06/2006 :  15:25:01  Bilgileri Göster  tolga1907'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
burcum balık ama yükselenim hakkında bilgi ya da fikrim bulunmamakta.
Sayfanın En Üstüne Git

sweet-sweet-angel
Üye

Turkey
İleti 51

İletim - 20/06/2006 :  14:58:14  Bilgileri Göster  sweet-sweet-angel için bir AOL İletisi Gönder  sweet-sweet-angel için bir ICQ İletisi Gönder  sweet-sweet-angel'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  sweet-sweet-angel için bir Yahoo! Messenger İletisi Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
www.muneccim.com'u bende biliorum.Çok güzel bilgiler var bende size tavsiye ederim arkadaşlar
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 13 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.08 Snitz Forums 2000