AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Online Oyunlar
 Kurulum Gerektiren Online Oyunlar Genel
 bence oynayin
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 2

volkanreis
Üyeliği Kilitli

İleti 0

İletim - 19/05/2006 :  16:05:57  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
cok guzel bi oyun cocuk oyunu ama bence guzel bi oyun www.battleon.com biriazda ingilizce istiyo ama olsun ben anladim bilgisayara karsi oynuyosun goruntulu ve indirmeye gerekyok

BaRNeY
Üye

Turkey
İleti 267

İletim - 19/05/2006 :  17:18:14  Bilgileri Göster  BaRNeY'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Yaa hatırlıyorum o oyunu...Bir süre oynadıktan sonra Server'a girmemeye başlıyor.Guardian(Paralı üyelik) üye olmak gerekiyormuş...Zaten oyundaki çoğu güzellik Guardian'lara özel yapılmış...Grafikler falan bebek oyunu gibi.Yanınıza Pet(yardımcı hayvan) alıyorsunuz...Hayvanlar en başta tavşan, Penguen...Pek oynamaya değmez...

Ne bir yıldız süsler bu ülkeyi bir şairin gizemli parıltısyla, ne de güneş yaşam dolu ılık ışınlarını gönderir buralara.Burası Karanlıkaltı'dır.

Kapkaranlık koridorlar döne dolaşa ilerler bu kasvetli diyarda ve irili ufaklı mağaraları birbirine bağlar.Uyuyan bir ejderin dişleri kadar keskin taş yığınlareı kimi zaman sessiz bir tehditle bekler, bazen de davetdiz misafirlerin yolunu kesmek ister gibi yükselir.Burası;Karanlıkaltı'dır-----------Drow
Sayfanın En Üstüne Git

volkanreis
Üyeliği Kilitli

İleti 0

İletim - 19/05/2006 :  17:21:34  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
evet cocuk oyunu
Sayfanın En Üstüne Git

uçanat
Üyeliği Kilitli

Turkey
İleti 0

İletim - 20/05/2006 :  14:32:57  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
oyunu ben çok oynadım levelm 65 ti o kadargelişmiştimki sonra paralı oluyor!!! oynamayın
Sayfanın En Üstüne Git

volkanreis
Üyeliği Kilitli

İleti 0

İletim - 20/05/2006 :  18:16:34  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
biliyorum parali oldugunu oyuna hergirismde soruyo zaten paralimi belesmi oynamak istersiniz bende beles diyorum sorun halloluyo
Sayfanın En Üstüne Git

spıder_ozii
Üye

Turkey
İleti 1141

İletim - 15/06/2006 :  18:02:32  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
eee niye oynayak hemde çocukça

Yuh bukadar olur ancak bune rahatlılık eskiden bir yazı yazmıştım biri yorum yapmış ismini vermeyim şimdi adam iyice benle dalga geçmiş yetter bukadar.
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 2 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.05 Snitz Forums 2000