cok guzel bi oyun cocuk oyunu ama bence guzel bi oyun www.battleon.com biriazda ingilizce istiyo ama olsun ben anladim bilgisayara karsi oynuyosun goruntulu ve indirmeye gerekyok
Yaa hatırlıyorum o oyunu...Bir süre oynadıktan sonra Server'a girmemeye başlıyor.Guardian(Paralı üyelik) üye olmak gerekiyormuş...Zaten oyundaki çoğu güzellik Guardian'lara özel yapılmış...Grafikler falan bebek oyunu gibi.Yanınıza Pet(yardımcı hayvan) alıyorsunuz...Hayvanlar en başta tavşan, Penguen...Pek oynamaya değmez...
Ne bir yıldız süsler bu ülkeyi bir şairin gizemli parıltısyla, ne de güneş yaşam dolu ılık ışınlarını gönderir buralara.Burası Karanlıkaltı'dır.
Kapkaranlık koridorlar döne dolaşa ilerler bu kasvetli diyarda ve irili ufaklı mağaraları birbirine bağlar.Uyuyan bir ejderin dişleri kadar keskin taş yığınlareı kimi zaman sessiz bir tehditle bekler, bazen de davetdiz misafirlerin yolunu kesmek ister gibi yükselir.Burası;Karanlıkaltı'dır-----------Drow
Yuh bukadar olur ancak bune rahatlılık eskiden bir yazı yazmıştım biri yorum yapmış ismini vermeyim şimdi adam iyice benle dalga geçmiş yetter bukadar.