AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 FRP - RPG
 Diablo
 Yardım Edebilirmisiniz?
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu  

Stop
Üye

İleti 2

İletim - 18/05/2006 :  19:58:23  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Merhaba Diablo 2 LOD oynamaya yeni başladım kendi kendime biraz bir şeyler ögrendim fakat bir kaç sorum olacak cvp verirseniz çok sevinirim
lvl 7 Sorceressim var
1-Start pointleri nasıl vermeliyim (str dex falan kaç kaç vermeliyim)
2-Skill pointlerde 1 tane flame 1 tane glacier falanmı vermem lazım yoksa Sadece Flame falan mı vermem lazım?

Stop
Üye

İleti 2

İletim - 18/05/2006 :  21:31:53  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Bilen birileri yokmu ya???
Sayfanın En Üstüne Git

Geppettous
Seçkin Üye

Turkey
İleti 424

İletim - 18/05/2006 :  21:47:23  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Bilen çok varda artık yorgun:) oyun kes kes bitmeyen uzun bir çile ama zamanında güzel bir çileydi.
http://www.oynasana.com/forum/m130792
Burda karakterin sana göre uygun olan skill dağılımını yapabilirsin.lv7 o kadar uzun yolun varki kolay gelsin,kesmeye devam;)

İyi oyunlar 1964
Sayfanın En Üstüne Git

CrAzY_IVAN
Editör

İleti 6191

İletim - 18/05/2006 :  22:24:54  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Oyunu da unuttuk artık hakkaten, yeni update'lerdeki son balanslar nasıldır hiç bilmiyorum. Ama Sorceress yapıyorsak "Cold"a yüklenirdik. Fire'da Mana Regen'i yükselten bir skill var ona kesin yüklen. Sonra gerekli itemleri giyebilmek için yeterli miktarda Str, Dex, az biraz Vitality (mana biterse koşmak lazım:)), ve verilebileceği kadar Mana...
Sayfanın En Üstüne Git

Dreamwalker
Seçkin Üye

USA
İleti 257

İletim - 27/05/2006 :  03:20:44  Bilgileri Göster  Dreamwalker için bir ICQ İletisi Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
Cold hala guzel, ancak hell zorlugunda cogu yaratigi soguk eklemediginden, cogunlukla cold'un yanina bir ikinci alternatif seciyor millet bugunlerde (mesela meteor yada fireball).

Mana regen (warmth) kesinkez sart. 2-5 arasi ekle derim (Eger + skill veren esyalarin yoksa daha fazla verebilirsin.)
Kesinkez ikinci bir alternatif skill sec. (fireball yada lightning tavsiyem.
Mutlaka, static field (lightning bolumunde) e 1 stat ekle... Yaratiklarin (ozellikle baal, diablo gibi) hayatini bir ceyrek azaltirsin aninda...

Cold bolumundeki zirh seceneklerinden 2. sini kullanabilirsin. Ayrica mana shield (lightning) da gayet hos. Ancak tavsiyem hem +mana shield hemde +chilling armor olan bir orb bulman ve bunu ikinci silah olarak kullanman. Boylece buyulere baslamadan once, silah degistirip mana shield ve chilling armor u kullanirsin, sonra ana silahina geri donersin. (boylece sana 2-3 stat kazandirir)

1 statda teleport a koyarsan (lightning) buyucuyum diyebilirsin :)

Eger grup halinde oynamayi seviyorsan enchant (fire) gayet guzel yeni updatelerden sonra. (Sadece yardimci merc icin bile deger bence)

Esyalarini kullanabilecek kadar STR sonrasinda ise hellde 75% blok olmasi icin 120 gibi bir dex (sectigin kalkana gore degisir) gerisini ise tamamen vitality.
energy e eklemezsen nasil mana sahibi olacam diye dusunuyorsan, "frost burn" eldiveni (gayet ucuz) manani 40% arttirir. Birazda mana veren esyalar giyersen, cok kolayca 1000 manayi asarsin. Warmth zaten manani cok hizli yenileyecek.

Eger USeast serverinde oynuyorsan "tenii" isimli karakteri listene ekle, at bir mesaj, yardimci olurum.
Sayfanın En Üstüne Git
  Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.05 Snitz Forums 2000