|
| Yazar |
Konu  |
|
Mérula Alba
Seçkin Üye

Turkey
İleti 660 |
İletim - 17/05/2006 : 22:57:22
|
Okuldaki çocukların elinde bulduğum bir gençlik dergisinden alıntıdır:
Tabu Diyalogları:
Kelime: Dip -Zıkkımın neyi deriz??? -Zıkkımın kökü... -Hah. Zıkkımın kökünün kökünü al! -Hımm!...Zık!!? -Hönk!! (topluluk kopar)
Kelime: Gardiyan -Yaa, hani kapalı bir mekanda çalışıyorlar. -Bekçi? -Ya hayır ya, hani herkes korkar bunlardan... -Patron, müfettiş... -Ya geri zekalı mısınız bee?...Hani düdükleri vardır. -Antrenör???Hakem??? -Ulen öküz herifler! -Sen kime öküz diyon yaa?...
Kelime: Bodur -Akdeniz'in bitki örtüsü nasıldır? -Maki. -Peki nasıldır yani? -Kışlar ılık ve yağmurlu... -!!!
Kelime: Dergah -Hani böyle insanlar ulvî bir amaç için bir araya gelir aynı mekanda... -Satanist ayinleri. -Çarpılırsın valla. -Haa tamam, trafo. -Ohaa! (topluluk iptal)
Kelime: Uçak -Havada uçar ya. -Leylek. -Yok bunun kanatları var. -Ulen leyleğin kanatları yok mu???
Kelime: Kabarmak -Abi şimdi maddeler ısınınca n'olur? -Genleşir. -Hah tamam, şimdi pasta yapmak için ne lazım? -Krema. -Başka? Pastanın eski hali ne oluyo? -Kek. -Tamam, şimdi annen kek yapıyo, diyo ki bu kek artık ...bir şey oldu aliim, diyo. Ne der orda? Genleşme anlamına geliyo. -Genleşti. -Hayır lann. Genleşti anlamına geliyoo. -Eee, genleşti işte! -Ulen senin anan bu kek genleşti artık alıp yiyelim mi diyo?? 5 saniyelik bir sessizlik... -Eveet!.. -Ben oynamıyom bununla yaa!...
Kelime: Uyurgezer Kız: Bak, hani ben gece yataktan kalkıyorum, dolaşıyorum, yemek yiyorum; ama ne yaptığımı hatırlamıyorum filan... Erkek: Ohaa! Obez!!! Kız: İğrençsin, konuşmuyorum...
Kelime: 1 Nisan -31 Mart'tan sonra ne gelir? -32 Mart... -Harbiden bravo yani... Senin gibi lamadan başka cevap beklenemezdi zaten.
Kelime: Cin tonik -İnle kim top oynar? -Ciinn! -Hah, yanında ne iyi gider?? -Toniikk!!!
Kelime: Sümüklüböcek -Hani bir hayvan var, spiral şeklinde bir kabuğu var. -Salyangoz. -Hah, ona çok benziyo. Ama sen nezle olunca ne akar burnundan? -Sümük. -Evet evet, bu salyangoz benzeri hayvanda da bundan var. -Nasıl yani hayvanın sümüğü mü var? -Evet, karafatma nedir? -Hamamböceği. -Hah! İkinci kelimeyi kes. -Böc. -Yok yok, kelimenin tamamını... -Hamamböc. -Allah belanı...
Kelime: Telepati -Hemipizde var, çalar ya da hani izleriz biz bunu, hatta aynı adla başlayan bir program var iğrenç falan... -Telefon, televizyon, televole, tele... -Tamam. Bir de kedilerin ayağına ne denir? Kes, birleştir onları. -Volepati?... -Yuhhh!
|
- How many did you fall in love before me? - None! - And after me? - None! Tristan&Isolde |
|
|
sith_lord
Üyeliği Kilitli
Turkey
İleti 0 |
İletim - 17/05/2006 : 23:12:15
|
| evet ya bu oyun çok güzedi vardı bende ama kuzenim gelince kaybetti :(( |
 |
|
|
_GaNdAlF_
Üye

Turkey
İleti 896 |
İletim - 17/05/2006 : 23:13:56
|
| Çok iyi ya.Hiç güleceğim yoktu.:D |
Üyelik Tarihi 02/07/2005 |
 |
|
|
ArcHAng3L
Üyeliği Kilitli
Turkey
İleti 0 |
İletim - 18/05/2006 : 23:47:35
|
| gecenin bu saatinde koptum:) sen beni güldürdün Allah da seni güldürsün ne diyeyim:) ama bu kadar güldüğüm için aile manyadı heralde diyor:D |
 |
|
|
kuva-i milliye
Üyeliği Kilitli
Turkey
İleti 0 |
İletim - 19/05/2006 : 07:48:45
|
güzelmiş
|
 |
|
|
ShiLMyrO
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1666 |
İletim - 19/05/2006 : 09:42:26
|
| Çok komikmiş.Bana bir e-posta ile geldi onu okuyunca yere yatmıştım...O mesajdakilerin yaş ortalaması 25 idi küfür filan da karışmıştı cevaplara... |
Özgürlük! Eşitlik! Adalet! |
 |
|
Konu  |
|
|
|
|