Yazar |
Konu  |
CrAzY_IVAN
Editör

İleti 6191 |
İletim - 15/05/2006 : 14:40:47
|
juststeelo adlı üyenin forum üzerinden yolladığı mailde bir adres verilmekte, ve bu adres Knight Online hesaplarınızın çalınması için hazırlanan sahte bir site gibi gözükmekte. Dolayısıyla kullanıcı isminizi ve şifrenizi vermeyiniz.
Mail'i alan üyeler: SadoStyle, 89, Captain_FaramieR, Tony_P@rker, ixir_cagdas, 30 lvl warrior, romeo_81, Uruk-Hai, scorpions, NoD0ubT, |KRONDOR|, klasmage, kurt1905, DeatH_SoldieR, scorpionn000,ÇiLeKeŞ, trancer_boy, HAcKer_MesuT, superman_34, aragornCAVCAV1905, Shadowwain, ArcHAng3L, SafaX, lordofthefree, trancer_boy, hade_be, hagi08
|
|
ultramert
Üyeliği Kilitli
Turkey
İleti 0 |
İletim - 15/05/2006 : 15:22:23
|
yakında "ogame" içinde bir dümen ayarlarlar! |
 |
|
sith_lord
Üyeliği Kilitli
Turkey
İleti 0 |
İletim - 15/05/2006 : 19:25:34
|
alıntı: CrAzY_IVAN tarafından yazılan:
juststeelo adlı üyenin forum üzerinden yolladığı mailde bir adres verilmekte, ve bu adres Knight Online hesaplarınızın çalınması için hazırlanan sahte bir site gibi gözükmekte. Dolayısıyla kullanıcı isminizi ve şifrenizi vermeyiniz.
Mail'i alan üyeler: SadoStyle, 89, Captain_FaramieR, Tony_P@rker, ixir_cagdas, 30 lvl warrior, romeo_81, Uruk-Hai, scorpions, NoD0ubT, |KRONDOR|, klasmage, kurt1905, DeatH_SoldieR, scorpionn000,ÇiLeKeŞ, trancer_boy, HAcKer_MesuT, superman_34, aragornCAVCAV1905, Shadowwain, ArcHAng3L, SafaX, lordofthefree, trancer_boy, hade_be, hagi08
benim ismim yok halbuki bende knight online oynuorum
|
 |
|
mj
Üyeliği Kilitli
Turkey
İleti 0 |
İletim - 15/05/2006 : 21:23:04
|
böylelerinin forumlarda barındırmamak lazım..birde her gördüğümüz yere adresimizi şifremizi yazmayalım arkadaşlar..
yöneticimize de teşekkürler. |
 |
|
|KRONDOR|
Editör

Turkey
İleti 8269 |
İletim - 15/05/2006 : 23:22:52
|
Bana, Knight oynamadığım halde geldi. Rastgele gönderdi herhalde. |
Alper & Soner ERGÜL Editör asergul@oyunsitesi.com |
 |
|
HighVoltage
Yönetici

Turkey
İleti 1108 |
İletim - 16/05/2006 : 00:25:29
|
Bence burada knight oynadığını söyleyelere göndermiş. |KRONDOR|, sanırım sende bir konuda arkadaşın birinin "KRONDOR'un knight taki nickini merak ediyorum" gibi bir sorusuna muhattap olduğun için aldın emaili.Herhalde seninde oynadığını zannetti. Eee peki ne oldu bu elemana?Üyelik gitti herhalde... |
"Türk Birligi'nin bir gün hakikat olacagına inancım vardır. Ben görmesem bile gözlerimi dünyaya onun rüyaları içinde kapayacağım. Türk Birliği'ne inanıyorum. Onu görüyorum. Yarının tarihi yeni fasıllarını Türk Birliği ile açacak. Dünya sükununu bu fasıllar içinde bulacaktır. Türk'lügün varlığı bu köhne áleme yeni ufuklar açacak. Güneş ne demek, ufuk ne demek o zaman görülecek. Hayatta yegane varlığım ve servetim Türk olarak doğmamdı."
M.Kemal ATATÜRK |
 |
|
Konu  |
|
|
|