|
Yazar |
Konu  |
sEcReTs
Üye

Turkey
İleti 79 |
İletim - 14/05/2006 : 20:59:07
|
http://rapidshare.com/files/37238313/simfarm.zip.html
Çiftlik Oyunu - SimFarm - Yasal İndirme - İndir - Tek Bağlantı
Bu adresten indireceğiniz SimFarm çiftlik simülatörünü dilediğiniz gibi oynayın. Bu arada oyun yasal olmayan yollarla alınmamıştır. Oyunun tek satışı durdurulmuştur ve internetten ücretsiz indirilebilecek hale getirilmiştir. Bu oyundaki amaç bir çiftlik kurmak. Çitler yapıp içine hayvan koyun, satın, para kazanın, ürünlerinden faydalanın. Ayrıca bir tarla ekin, bakımını yapın, böceklenirse ilaç satın alın, gübreleme yapın. Traktör, biçerdöver gibi araçlar satın alın ve tarlalarınızı yönetin. Su kanalları kurun. Şehirlerle tarlalarınızın bağlantılarını yapın. Stratejiden hoşlananlara müthiş bir oyun. Tek sorunu DOS da çalışması ve sesin kasadan gelmesi. Ama bir strateji-sever bunlara bakmaz ve oynar. Hadi ne duruyorsunuz! İndirin! |
|
sEcReTs
Üye

Turkey
İleti 79 |
İletim - 14/05/2006 : 22:34:02
|
*Bir su kanalı açmak için kanalı derenin ağzına getirin ve hemen başladığı yerin yanına bir water pomp koyun. *Saman balyaları hayvanların gözde yiyeceğidir. Su kanallarının bitiş ucunu da balyalara çevirin, taze kalsınlar. *Çiftliğinize çit çevirmeyi unutmayın ve iki çeşit yolu kullanarak (toprak ve asfalt yol) çiftliğinizi şehre bağlayın. *Hayvanlara dikkat edin. Çiti kırıp kaçabilirler. *Eğer parasız kalırsanız shift tuşuna basarak corn yazın. *Fiyat durmlarına bakın. Fiyatlar düşünce pek çok şey alın. Bitki, ilaç, hayvan, traktör, hepsini depolayın ve fiyatlar yükselince satın. Ne de olsa alan oluyor:) *Rüzgar ve hava durumlarını kontol edin. İklim ve toprak koşullarına uygun bitkileri uygun yerlerine koyun-yetiştirin. Bu, verimi artıracaktır. *Hayvanlarınıza iyi bakın ki bol para getirsinler:) *Makinelerinizi büyük depolara yerleştirin. İstediğiniz zaman da çıkarın. *Ve bir yandan çilek yetiştirip bir yandan atlarınıza bakarken eğlenin:) |
 |
|
elemental
Üye

Turkey
İleti 230 |
İletim - 23/05/2006 : 19:34:03
|
abicim bence boyle oyunlar tarla yapma falan çok cazip oyunlar değil insanın ilk başta ilgisini çekiyo dogrusu ama daha sonradan ise sıkmaya başlıyo bence yani beleş olsa ne yazarkı mıllet 2 dk. oynuyo atıyo bı kenara ve de neden durdurulmuş satısı satılmıyo dıye mı :P |
 |
|
umutcanuğuz
Seçkin Üye

Turkey
İleti 905 |
İletim - 15/06/2006 : 14:03:07
|
Ya ben bunda herşeyi yaptım da bir türlü hasatı toplayamıyom. |
Ne yak mektubun ucunu Ne sayfalar dolusu sevgini dile getir Zarfı kapatırken yalnız Kuytu dudaklarını çokça değdir
Sunay Akın |
 |
|
sEcReTs
Üye

Turkey
İleti 79 |
İletim - 16/06/2006 : 16:06:03
|
peki traktör yapıp büyük binaların içine koydun mu? mesela 9 luk bir bina al oraya da hasat makinelerinden satın alıp koy. hasatının dönemi gelince ürettiğin şeyin al ordan bi tane hasat makinası koy tarlaya işte bittiii  |
 |
|
umutcanuğuz
Seçkin Üye

Turkey
İleti 905 |
İletim - 16/06/2006 : 19:26:00
|
Tamam ya mesaj attıktan sonra buldum.Sorun traktördeymiş.Peki hangi aylarda hangi ürünler daha çok gelir sağlıyor.Ben genelde çilek,domates,mısır ekiyorum. |
Ne yak mektubun ucunu Ne sayfalar dolusu sevgini dile getir Zarfı kapatırken yalnız Kuytu dudaklarını çokça değdir
Sunay Akın |
 |
|
Konu  |
|
|
|
|