AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Kültür - Sanat - Bilim - Yaşam
 Sinema & Tiyatro
 Spiderman 3
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu  

NeGrO GuİTaRiSt
Yeni Üye

Turkey
İleti 0

İletim - 13/05/2006 :  11:43:19  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Geçen sene çok tartışılan Spiderman 2 filminin devamı çok yakında gösterime girecek.Bu filmde çok fazla karakter olduğu söyleniyor.Örneğin;Venom,Sadman:carnage ve Hobgoblin gibi.Yazın gösterime girecek olan filmde aksiyon olduğu gibi aşk da var.İzleyenleri keyifli bir maceraya sürükleyecek olan filme Toby Mcquire'nin oyunculuğu ile ekrandan gözünüzü alamayacaksınız.

tolga1907
Üye

Turkey
İleti 293

İletim - 13/05/2006 :  11:50:50  Bilgileri Göster  tolga1907'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
ya niye buraya yazıyorsun.kültür ve sanat bölümüne yaz.konuyu kilitliyebilir misiniz?
Sayfanın En Üstüne Git

THE_FAMERA
Üyeliği Kilitli

İleti 0

İletim - 13/05/2006 :  12:55:51  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
hatırladığım kadarıyla spiderman bir film değil bir sinema
Sayfanın En Üstüne Git

CrAzY_IVAN
Editör

İleti 6191

İletim - 13/05/2006 :  13:25:16  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Kültür ve Sanat bölümüne taşındı. Ayrıca konuyu kilitleyebilir misiniz diye sormayın artık.

Spider-Man 3'e gelince, serinin en güzel filmi olacağı kesin, çünkü karşımızda artık tam anlamıyla gücünün farkında olan bir Örümcek Adam bulunacak. 2. filmi izleyenler bilirler, içinde baya bir kabullenme sorunu yaşamış ve çözmüştü. Yine 2. filmde Harry'nin Goblin kıyafetlerini bulması nedeniyle 3'te HobGoblin ile karşılaşacağımız kesin gibi. Ama özellikle Venom ve Carnage için emin değilim, biraz erken bu karakterler için.
Sayfanın En Üstüne Git

tolga1907
Üye

Turkey
İleti 293

İletim - 13/05/2006 :  16:23:43  Bilgileri Göster  tolga1907'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
tamam.konuyu kilitlemenizi istemiyicem.kültür ve sanat bölümüne taşındığı için teşekkürler.
Sayfanın En Üstüne Git
  Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.03 Snitz Forums 2000