Bu yazinin ilk sayfasinda ates edilme olayi vardi. ilk once onu yap, sonra robotu etrafa dagitirsin.
Ancak arastirma huyun yok, yazilanlari pek okuma huyunda yok sanirim. Daha once anlattigim seyi bir daha soruyorsun bana. Evolve sana, cok guzel bir tavsiye vermis. Daha kolay bir yolu varsa bu isin, ogren paylas bizimle, makbule gecer.
dreamwalker yaw ben bi müziği arkaplan müziği yapmak istiyorum bir objeye yaratılır yaratılmaz ... müziği çal komutunu verdim ayrıca visible kutusundaki işareti de kaldırp objeyi her odaya koydum sorunum dier odaya başlayınca müziğin tekrar başlaması ben öyle olsun istemiyorum ne yapmalıyım?
Yaa bak bu konunun başlığına uygun değil ama cevabı biliyorum. Aynı Objeye Room End olayı ile stop sound komutu vereceksin aynı zamanda. Diğer odayada farklı bir objeyle farklı bir müziği aynı şekilde koyacaksın. Aslında her odada istediğin müziğin çalmasını tek objeyle de yapabilirsin ama seviyen düşük henüz bunu ilerde öğrenirsin. İf then else ile. Yani şu odaysa şunu çal fakan filan.
seviyem düşük mü? bütün komutları ve kullanılış biçimlerini biliyorum ve kodları da azbuçuk öğrendim ayrıca if then ve else ne demek biliyorum gm de oyun yapmak seviye değil mantık meselesi