AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Oyunlar Genel
 Oyun Yapımı
 game maker'da odalar
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 21

Dreamwalker
Seçkin Üye

USA
İleti 257

İletim - 21/06/2006 :  12:03:58  Bilgileri Göster  Dreamwalker için bir ICQ İletisi Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
Bu yazinin ilk sayfasinda ates edilme olayi vardi. ilk once onu yap, sonra robotu etrafa dagitirsin.

Ancak arastirma huyun yok, yazilanlari pek okuma huyunda yok sanirim. Daha once anlattigim seyi bir daha soruyorsun bana. Evolve sana, cok guzel bir tavsiye vermis. Daha kolay bir yolu varsa bu isin, ogren paylas bizimle, makbule gecer.
Sayfanın En Üstüne Git

zıpzıp
Üye

Turkey
İleti 76

İletim - 12/07/2006 :  11:21:45  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
dreamwalker yaw ben bi müziği arkaplan müziği yapmak istiyorum bir objeye yaratılır yaratılmaz ... müziği çal komutunu verdim ayrıca visible kutusundaki işareti de kaldırp objeyi her odaya koydum
sorunum dier odaya başlayınca müziğin tekrar başlaması ben öyle olsun istemiyorum ne yapmalıyım?
Sayfanın En Üstüne Git

EvolvE 2000
Üye

Turkey
İleti 82

İletim - 12/07/2006 :  13:31:19  Bilgileri Göster  EvolvE 2000'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Yaa bak bu konunun başlığına uygun değil ama cevabı biliyorum. Aynı Objeye Room End olayı ile stop sound komutu vereceksin aynı zamanda. Diğer odayada farklı bir objeyle farklı bir müziği aynı şekilde koyacaksın. Aslında her odada istediğin müziğin çalmasını tek objeyle de yapabilirsin ama seviyen düşük henüz bunu ilerde öğrenirsin. İf then else ile. Yani şu odaysa şunu çal fakan filan.
Sayfanın En Üstüne Git

zıpzıp
Üye

Turkey
İleti 76

İletim - 12/07/2006 :  13:59:54  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
seviyem düşük mü?
bütün komutları ve kullanılış biçimlerini biliyorum ve kodları da azbuçuk öğrendim
ayrıca if then ve else ne demek biliyorum
gm de oyun yapmak seviye değil mantık meselesi
Sayfanın En Üstüne Git

EvolvE 2000
Üye

Turkey
İleti 82

İletim - 12/07/2006 :  20:47:10  Bilgileri Göster  EvolvE 2000'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Peki öyleyse bir daha böyle basit sorular sormamanı önerebilirim
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 21 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.03 Snitz Forums 2000