AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Oyunsitesi.com Yönetim
 Önerileriniz & Eleştirileriniz
 KATEGORİ KİLİTLENMESİ!!!!
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 2

007 JAMES BOND
Üye

İleti 267

İletim - 12/05/2006 :  15:08:32  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Arkadaşlar, SPOR kategorisi kilitlenmiş.

Nası olur anlayamadım.Sakın yanlış anlamayın ama böyle bir hak var mı?Bence böle olmaz!

Çünkü belkide sadece Spor kategorisi var dite bir sürü insan bu siteye üye oldu!

Bence bu sitenin biraz da olsa büyüklülükten küçülttünüz!

Saygılarımla...

Teşekkürler...

Cs'ci Pr0!

Counter Strike 1.6 Nick:

Dark'TeaM # - SergeanT.[A]wP -

onuncuköy
Üye

Turkey
İleti 86

İletim - 12/05/2006 :  15:51:32  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Bildiğim kadarıyla spor bölümünde konuşulanların sadece iki spor dalıyla sınırlı kalması ve bu konuşulanların da sık sık sataşmalar ve tartışmalar doğurması kategorinin kilitlenmesine sebep oldu.Ancak kategorinin bir süre kilitlenip sonra tekrar açılmasının yöneticilerce sorun görülen şeylerin çözümünde etkisiz kalacağı kanısındayım.Kategori açıldığında aynı şeyler devam edecektir.

Kategorinin kilitlenmesinin sitenin boyutlarında bir değişim yarattığını düşünmüyorum.

...
yine ağlar geriyor gümüş örümcekler,
yine örümcekler için insanlar ölecekler
...
Attilâ İLHAN
Sayfanın En Üstüne Git

uckazaz
Yazar

Turkey
İleti 331

İletim - 12/05/2006 :  16:13:23  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Bu !forum!a üye olanlar spor için üye oluyorsa zaten bir problem var demektir.Geriye sadece oyun kategorileri kalsa da kimsenin gıkını çıkarmaya hakkı bile olmaz bence çünkü burası bir oyun sitesi.Forumu da oyunlar üzerine meğilli olmalı,normali bu ancak bazı bölümlerde,bazı arkadaşlar bilgi paylaşımı ve bilgi üzerine tartışmalardan çok saçmalamayı tercih ediyorsa yöneticiler ne yapsa doğru olur.
Sayfanın En Üstüne Git

Avaris
Yönetici

Turkey
İleti 1976

İletim - 12/05/2006 :  18:21:46  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Hmm demek iyi olmuş. Sadece spor var diye gelenleri elemiş oluruz. Oyunla ilgilenenler kalır.

Bu arada böyle bir hak var, evet. Gerekli görülürse tüm forum bile kapatılır.

Deniz Turgut
Yazar
Sayfanın En Üstüne Git

kuva-i milliye
Üyeliği Kilitli

Turkey
İleti 0

İletim - 12/05/2006 :  19:05:54  Bilgileri Göster  kuva-i milliye'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
alıntı:
007 JAMES BOND tarafından yazılan:

Nası olur anlayamadım.Sakın yanlış anlamayın ama böyle bir hak var mı?Bence böle olmaz!

Çünkü belkide sadece Spor kategorisi var dite bir sürü insan bu siteye üye oldu!

Saygılarımla...

Teşekkürler...

birisi küfürlü konuşmuş herhalde o yüzden bütün spor bölümü yanmış.
Sayfanın En Üstüne Git

scorpionfa
Seçkin Üye

Turkey
İleti 585

İletim - 12/05/2006 :  22:04:35  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
alıntı:
berkay78 tarafından yazılan:

alıntı:
007 JAMES BOND tarafından yazılan:

Saygılarımla...

Teşekkürler...

birisi küfürlü konuşmuş herhalde o yüzden bütün spor bölümü yanmış.

Olay nedir bilmiyorum ama muhtemelen bardağı taşıran son damla olmuştur. Yani sırf bu yüzden kapatılmamıştır. Gidişatı bunu gerektirdiği için kapatılmıştır. Böylesi daha iyi.
"Spor", dikkat edin tırnak içinde yazdım özellikle... Sadece Futbol değil. Peki futbol dışında konuşulan kaç konu var? Sayısı çok az. Peki diğelim ki futbol kunuşuluyor. Gerçekten konuşuluyor mu? Yoksa anlamsız tartışmalardan başka bir şeylerde var mı?
Yukarıda söylenenlere ek olarak: Peki sizin futbol dediğiniz gerçekten spor mudur? Saha da bire bir koşturmuyorsanız, tv karşısında ayak ayak üstüne atmak spor mudur? İddaa oynamak, maç sonunda bağıra bağıra marş söylemek, deliler gibi tezahürat yapmak, takımız yenilince birbirinizin kafasını gözünü kırmak, anlamsız tartışmalarla kalbinizi yıpratmak, karşılıklı laf salataları üretmek spor mudur? Hadi geçtik bunları. Bir takıma taraftar olmak (yıllarca canını dişine katanları görünce hepten çıldırıyorum) size bu güne kadar ne kazandırdı? (stadyuma gidip para ödediniz ve kafanız yarıldı gibi) Peki ya onlara ne kazandırdı? (gece klüplerinde sabahlayıp, lüks jiplere binmek, transfer ücretlerini duyduğunuzda dudaklarınızın uçuklaması gibi şeyler hariç) Neyse ben yine kaptırdım kendimi. Futbolun size sağladığı tek bir yarar (ha kendiniz oynuyorsanız bir şey diyemem) gösterin size madalya vereyim. ("takımım yendimi mutlu oluyorum ohhohahaa!" falan demeyin, ben evdeki çöpü çıkardığımda bile daha mutlu oluyorum.)

HL2 Stats:
http://hl2mp.tsgk.com/index.php?mode=playerinfo&player=405730

TF2 Stats:
http://steamcommunity.com/id/scorpionfa/stats/TF2
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 2 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.06 Snitz Forums 2000