alıntı:Ezmeyin olm febelileri bu kadar, onlar da insanımsı objeler... her ne kadar "biz muz cumhuriyetiyiz" deselerde bu ülkede yaşıyorlar, bu kadar da ezmek olmaz ki...
Biraz düşünürsek olaylara daha genel bakabiliriz.
Ne yak mektubun ucunu Ne sayfalar dolusu sevgini dile getir Zarfı kapatırken yalnız Kuytu dudaklarını çokça değdir
Bir kısım insanlar (özellikle fenerliler) spor tartışmasının Galatasaray'a ya da başka bir takıma laf atmak olmadığını anlayana kadar ambargonun devam etmesi taraftarıyım >:
Bunu derken bile laf attığının farkında mısın acaba? Ayrıca spor bölümündeki mesajlarını da aç bir oku tek tek... Hiç tasvip edilesi bir tavır değildi son mesajların. Adam akıllı spor muhabbeti yapacak adam göremiyorsan karşında, tribün mantığındakilere cevap atmana dahi gerek yok. Hoş iş amiyane tabir ile sidik yarışına döndüğünden herkes bu duruma geliyor...
Bir kısım insanlar (özellikle fenerliler) spor tartışmasının Galatasaray'a ya da başka bir takıma laf atmak olmadığını anlayana kadar ambargonun devam etmesi taraftarıyım >:
Bendee bir yorum yaptım(özellikle söylüyorum TARAFSIZ)O maçı anlattığım konuda ise bir galatasaray sitesinden yazmıştım.O yüzden taarafszı olmadı.Ama nedense üyelik kiltilendi.Ben nedeen anlamadım.Kilitlediniz bari nedenini yazın.Sadecee üyeliğin kiltilendi benim hoşuma gitmiyor.Açıklama istiyorum.
Saygılar.
GERİ DÖNDÜM BİR KUZENS OLARAK __________________________________________________ TAÇSIZ KRAL METİN OKTAY TEK AŞKIYDI GALATASARAY SENİN GİBİ CİMBOMLUYU UNUTUR MU BU TARAFTAR?
Bendee bir yorum yaptım(özellikle söylüyorum TARAFSIZ)O maçı anlattığım konuda ise bir galatasaray sitesinden yazmıştım.O yüzden taarafszı olmadı.Ama nedense üyelik kiltilendi.Ben nedeen anlamadım.Kilitlediniz bari nedenini yazın.Sadecee üyeliğin kiltilendi benim hoşuma gitmiyor.Açıklama istiyorum.
Saygılar.
senin üyelik gereksiz bir konu açtın diye kitlendi yanılmıyorsam..