|
Yazar |
Konu  |
gamer91
Üye

Turkey
İleti 439 |
İletim - 27/06/2006 : 11:07:59
|
biraz araştır sende ermiş olursun.  |
.::Knight Online::. Oynaması bedava (tabi girebilirsen)fantasy mmorpg Koxp, dupe, bug gibi sorunları çözemiyoruz malesef işinize gelirse Haftada iki kez kale kuşatmalarında savaşın ama presiz 1.serverlara almıyoruz Karus ve El Morad Arasında Bitmeyen Kufurleşme!! Bugün yeni dengesiz arkadaşlar veya düşmanlar edinin Hemen kayıt ol işkence başlasın
|
 |
|
mcking
Üye

Turkey
İleti 16 |
İletim - 27/06/2006 : 12:42:10
|
Bunlarla KENdinizi geliştiremezsin bunlarla uğraşcağınıza c c++ falan öğrenin önce |
Oyunlar Hakkında Geyik Yapabileceğiniz Yegane Site Açıldı: OyunGeyik |
 |
|
GoaL-KeePeR 2
Üye

Turkey
İleti 391 |
İletim - 27/06/2006 : 17:29:46
|
alıntı: Dreamwalker tarafından yazılan:
GoaL-KeePeR, verdigim program linkleri aksi belirtilmedigi surece kisisel kullanimi bedavadir. Yazdim bunu zaten ilk yazimda... Wings sadece bedava degil, acik kaynak kodlu bir programdir. Yani kaynak kodunu dahi indirebilirsin.
Da nasıl yapabilirim bunu?bana ayrıntılı olarak açıklayabilir misin?Şimdiden teşekkür ederim... |
If you really want to see Mary, you should just die... But you might be heading to a different place than Mary, James. |
 |
|
Dreamwalker
Seçkin Üye

USA
İleti 257 |
İletim - 27/06/2006 : 23:59:59
|
GoaL-KeePeR 2, download linklerinden herhangi birine basabilirsin. http://prdownloads.sourceforge.net/wings/wings-0.98.32a.exe?download
alıntı: Bunlarla KENdinizi geliştiremezsin bunlarla uğraşcağınıza c c++ falan öğrenin önce
Amacini anlayamadim neden bunu yazdigini. Wings3d bir programlama dili degildir. Sanirim adrift'e yonelik yazdin. iki sey arasinda karsilastirma yapmadan once, onlari kullanmis olman gerekir. C deki bilgilerinizi bizimle paylasmak ister misin? istemiyorsan ilk yazida yazdigim gibi, rica ettim, yaziyi bos seylerle sisirmeyin diye... |
 |
|
wakeup
Üye

Turkey
İleti 3 |
|
Konu  |
|
|
|
|