|
| Yazar |
Konu  |
|
HASSOOO
Üyeliği Kilitli
Turkey
İleti 0 |
İletim - 25/04/2006 : 16:18:38
|
| Seri ilk çıktığı zamanlardaki mavi olan favorimdi, gruptan ilk ayrılan da o oldu. Yeşil tek başına çalışırken de favorim sayılırdı. Lakin sonradan baymaya ve sıkmaya başladığı için izlemeyi bırakmışımdır.. |
 |
|
|
fatih52
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1515 |
İletim - 25/04/2006 : 16:29:52
|
| Bi de bunların maskeleri vardı bizim arkadaşlar gelirlerdi bu maskelerle okula üstüne bi de şarkısını söylerlerdi gogogopavırrencırss:D diye bi de üstüne dayak yerlerdi öğretmenlerden ne günlerdi yaa, ben sevmezdim bunları çok antipatik gelirlerdi bana ben bunlardan sonra çıkan Pokemonu seyrederdim alternatifimiz yoktu. |
 |
|
|
uckazaz
Yazar

Turkey
İleti 331 |
İletim - 25/04/2006 : 21:13:53
|
Nedense o kadar çok sevmeme rağmen,çok iyi hatırlayamıyorum.Ama kırmızı olan favorimdi,onu hatırlıyorum.Jason'dı galiba adı  |
 |
|
|
kabil
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1021 |
İletim - 25/04/2006 : 22:14:02
|
ya bende çok izlerdim bu diziyi. benin en sevdiğim beyaz olandı. bide dize bir cadı vardı ona bayılırdım :D |
Gelgit gibidir bir erkeğin ilişkileri... selde sürüklenir, kaderine doğru...
İhmal edilmiştir hayatlarının seferi, mahkumdur karaya oturmaya, sefalete. Öylesine büyük bir okyanusta yüzüyoruz işte... Ve arkamıza almalıyız akıntıyı, hâlâ bizden yanayken... Yoksa kaybederiz şansımızı, her şeyden önemlisi.
william shakespeare |
 |
|
|
wolverine
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1359 |
İletim - 26/04/2006 : 15:38:37
|
| ya ben hatırlayamadım bu çizgi filmde hani robot oluyolardı en sonunda bunlar birleşip tek ve en güçlü robot oluyolardı bu çizgi film o mu? |
Bazıları büyük doğar,bazıları büyüklüğü kazanır,bazılarınada büyüklük yakıştırılır
İkbal devrinde sahip olmadığın meziyetlerden dolayı övenler, Güç devrinde sahip olmadığın günahlarla suçlyacaklarından şüphe etme...
Biz türklerin viyana'ya kadar gitmesinin nedeni haçlılara iade-i ziyaretdendir |
 |
|
Konu  |
|
|
|
|