Selam, Max Payne2'nin trailer'ini seyreden var mı bilmiyorum.Max orda bi kapıya tekme atıp açıyor.Orada göğsünün üstünde bir kimlik var,acaba Max FBI veya başka bir servis ile mi çalışmaya başladı?Belkide mahkemede aklandı(ki bu çok zor bir ihtimal)ve polisliğe döndü.Şimdi diyeceksiniz Max zaten polisse polisler ona neden silah doğrulttu?Bunun nedeni o tek gözlü herif olabilir hani ilk oyunda otopark turunun sonunda bizi arıyodu ya,bide biz arabaya bindirilirken görüyoduk. Bunlar benim düşüncelerim siz neler düşünüyorsunuz
Türk demek Türkçe demektir.Ne mutlu Türküm diyene! Turgay Atacan'ın biriminden saygılarla
Slm Turgay, Ben oyunu aldım trailerini izlemedim ama şu kadarını soyleyabilirim Max dedektif oluyo ve sanırın NYPD nin adına çalışıyo.
Birim'in başı geri döndü Evet arkadaşlar anakartımın bios'unu uçurduğumdan beri internete giremiyordum ama artık tekrardan aranızdayım. Major kardeşim; Max Payne2'yi alıp başına oturdum ve 14 saatten biraz fazla bir sürede bitirdim.MP2'de Max abimiz(ki 2. oyunda baya şekil oluyor)Uyuşturucu ile Mücadele Bürosundan'dan ayrılıp yeniden eski işine dönüyor.Konusunu tamamen anlatıp hevesini kırmak istemiyorum bu arada takıldığın bir yer olusa seve seve yardım ederim Ve site bıraktığımdan beri süper olmuş tabi foumlarda eğer başınızı ağrıtan bir durum olusa size yardımcı olmaya çalışacağız(her ne kadar Yusuf Miroğlu'nu aramıza katamasak da) İYİ OYUNLAR
Türk demek Türkçe demektir.Ne mutlu Türküm diyene! Turgay Atacan'ın biriminden saygılarla
slm millet ben bitirdim max payneyi son bölümü yukarda bulunan sarı parçalara ateş edip çıkarın ARDINDAN ADAMI VURUM ZATEN OYUN DA BİTİYOR BOBBALARDAN KAÇMANIZI öneririm ok herkese byeeeeee
selam millet.ben max payne2 yi bitireli çok oldu.ben şöyle bir duym aldım galiba max payne3 geliyomuş.eğer sizin bundan haberiniz olursa lütfennnnn uraya msj atın