AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Genel Konular
 İnternet Mecrası
 Html Sorunu :(((
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Önceki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 2

|KRONDOR|
Editör

Turkey
İleti 8269

İletim - 16/04/2006 :  14:40:48  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Kendini yönetici gibi gösterdiğin sürece haksız duruma düşmeye devam edersin.

Alper & Soner ERGÜL
Editör
asergul@oyunsitesi.com
Sayfanın En Üstüne Git

Levent_17
Üye

Turkey
İleti 5

İletim - 17/04/2006 :  12:42:40  Bilgileri Göster  Levent_17'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
abi yaptığın program var ise orda html bölümleri var oraya yapıştır..
yada http://mysite.mynet.com/edit.asp kodu yapıştır ve önizle begendiysen kaydet deee.

--------------------------------------------------------------------------------
***Fatih KAZANCI***

Yukarıdaki mesajda sende link vermiştin ama,reklam amaçlı değil yardım amaçlı vermiştin.Şimdi beni anlamışsındır umarım.Bir kere reklam yapabilmem için önce sitenin hazır olması lazım benimkisi daha yapım aşamasındaydı ve linki yaptığım bir yanlışı düzeltmek için sildim senin haksız duruma düşürmek için değil.
Sayfanın En Üstüne Git

Levent_17
Üye

Turkey
İleti 5

İletim - 17/04/2006 :  17:36:48  Bilgileri Göster  Levent_17'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Konuyu en başta yazdım ama ilgilenen yok galiba veya ben derdimi anlatamadım :(
Sayfanın En Üstüne Git

THE_FAMERA
Üyeliği Kilitli

İleti 0

İletim - 17/04/2006 :  18:07:24  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
alıntı:
Levent_17 tarafından yazılan:

abi yaptığın program var ise orda html bölümleri var oraya yapıştır..
yada http://mysite.mynet.com/edit.asp kodu yapıştır ve önizle begendiysen kaydet deee.

--------------------------------------------------------------------------------
***Fatih KAZANCI***

Yukarıdaki mesajda sende link vermiştin ama,reklam amaçlı değil yardım amaçlı vermiştin.Şimdi beni anlamışsındır umarım.Bir kere reklam yapabilmem için önce sitenin hazır olması lazım benimkisi daha yapım aşamasındaydı ve linki yaptığım bir yanlışı düzeltmek için sildim senin haksız duruma düşürmek için değil.

hmm bunu biliyorum eskiden kullanıyordum şimdi ben başka alan adı kullanıyorum önizleme dersen kaydetmek için farklı kaydet de cunku baska turlu olmaz sonra dosyanın ismini yaz.sonra kaydet sonra dosya yonetimine kaydedilecektir onu sitene adres olarak yonlendiririsni olur biter ben öyle hatırlıyorum önce dediğim gibi ben mynet kullanmıyorum nedenini sorarsan mynet asp,asp net,php desteklemediği için bıraktım...
Sayfanın En Üstüne Git

Levent_17
Üye

Turkey
İleti 5

İletim - 18/04/2006 :  15:38:58  Bilgileri Göster  Levent_17'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
tmm sağol
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 2 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Önceki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.03 Snitz Forums 2000