arkadaşlar bir şarkı yaptım....söz müzik orkestra solisk o bu şu hepsi benim:D...klavyede ritm üzerine yazdım...kime yazdıımı söylemiyim..o da bilmiyodur muhtemelen:D...yapıcı eleştirileri bekliyorum...bunun amatör olduunu ve bir ev odasında tek kişi tarafından yapıldığını unutmadan eleştirin plz:D
Kardeş biz buna hemen bi şehir efsanesi bulalım mesela sen bu şarkıyı ölen sevgilin için yazmışsın biz de bluetoothla internetle dağıtalım sana da İrem gibi kaset yaparlar belki..:)
Tebrikler EmmaFan güzel olmuş.Ancak Tony P@rker'ın da dediği gibi bazı yerlerde sesin boğuklaşıyor.Yine de amatör bir çalışma için oldukça güzel
"Türk Birligi'nin bir gün hakikat olacagına inancım vardır. Ben görmesem bile gözlerimi dünyaya onun rüyaları içinde kapayacağım. Türk Birliği'ne inanıyorum. Onu görüyorum. Yarının tarihi yeni fasıllarını Türk Birliği ile açacak. Dünya sükununu bu fasıllar içinde bulacaktır. Türk'lügün varlığı bu köhne áleme yeni ufuklar açacak. Güneş ne demek, ufuk ne demek o zaman görülecek. Hayatta yegane varlığım ve servetim Türk olarak doğmamdı."