|
| Yazar |
Konu  |
|
_klan_
Üye

Turkey
İleti 131 |
İletim - 10/04/2006 : 14:20:31
|
öncelikle alıntı sitesi: http://www.turkcell.com.tr/index/0,1028,37900,00.html dir.
Konbaramda Kaç Kontörüm Birikti? Siz kontör yükledikçe, hediye kontörleriniz anında Konbara'nıza eklenecek ve burada birikecek.
Konbara'nızda ne kadar kontör biriktiğini sorgulamak için; ücretsiz olarak *131# yi aramanız yeterli Bunun dışında Konbara'nızdaki kontör miktarını öğrenmek için;
Kısa Mesaj ile "Konbara" yazıp ücretsiz olarak 2255'e gönderebilir, Sesli Yanıt Sistemi'nden, sorgulayabilirsiniz.
Konbaramdan Hattıma Nasıl Kontör Aktaracağım? Artık hediye kontörlerinizin kontrolü sizde! Kontöre ihtiyacınız mı var, hattınızda kontör mü kalmadı? Tek yapmanız gereken aktarmak istediğiniz kontör miktarını yazıp 2255'e ücretsiz kısa mesajla göndermek.
Konbara'nızdan hattınıza kontör aktarma talebiniz;
Aynı ay içinde en fazla 2 kez, 50 kontör ve katları olarak yapılabilecektir. Kısa mesaj dışında kontör aktarmak için;
*131*aktarılacak miktar# tuşladıktan sonra arayarak, Sesli Yanıt Sistemi'nden, yararlanabilirsiniz.
bu kadar... |
®JİNAL •»»»»»»We$TCoa$T««««««• |
|
|
FaTaL_ErRoR
Üyeliği Kilitli
Turkey
İleti 0 |
İletim - 10/04/2006 : 19:00:26
|
| ya onu bırakta sitedeki şu kombara reklamı çok sinir açılıyo kendi kendine.. |
 |
|
|
aybüke
Seçkin Üye

Turkey
İleti 223 |
İletim - 10/04/2006 : 19:06:27
|
sayfa yenilendikçe açılıyo yavaşlatıo bilg.i.. klanın yazdığına bişey diemicem benim ki turkcell değil.. |
Out on the road there are fireflies circling. Deep in the woods, where the lost souls hide. Over the hill, there are men returning. Trying to find, some peace of mind.
Sleep my child... |
 |
|
|
mj
Üyeliği Kilitli
Turkey
İleti 0 |
İletim - 10/04/2006 : 19:52:19
|
avea da oyle bir uygulamaya girer merak etmeyin..
(bu arada benim MN de sorun var..haberiniz ola..açamıyorum bir türlü...) |
 |
|
|
ultramert
Üyeliği Kilitli
Turkey
İleti 0 |
İletim - 10/04/2006 : 21:23:33
|
| valla dün kontör aldım kombaramda 20 kontör beklemede güle güle kullanayım :)) |
 |
|
|
_klan_
Üye

Turkey
İleti 131 |
İletim - 11/04/2006 : 14:13:45
|
walla bende şu reklamdan şikayetçiyim. çok kötü ve sürekli çıkıo. |
®JİNAL •»»»»»»We$TCoa$T««««««• |
 |