|
| Yazar |
Konu  |
|
Geforce
Üye

Turkey
İleti 580 |
İletim - 09/04/2006 : 07:31:39
|
alıntı: myhtbusters tarafından yazılan:
arkadaşım simdi takıldıgın bolumu bana azarsa sana daha cok yardımım olcagına inanıyorumsen sadece takıldıgın bolumu yaz yeter bak adresim yarın bana 12:00 ile 18:00arasında ulasabilirsin m.i.t._casus@hotmail.com
yok abi bende msn!!!!sen e-mail'e gönder ben okurum tam çözümü tam çözüm varsa direkt sitenin adını at maile               |
...Türk Genci, devrimlerin ve cumhuriyetin sahibi ve bekçisidir. Bunların gereğine, doğruluğuna herkesten çok inanmıştır. Yönetim biçimini ve devrimleri benimsemiştir. Bunları güçsüz düşürecek en küçük ya da en büyük bir kıpırtı ve bir davranış duydu mu, "Bu ülkenin polisi vardır, jandarması vardır, ordusu vardır, adalet örgütü vardır" demeyecektir. Elle, taşla, sopa ve silahla; nesi varsa onunla kendi yapıtını koruyacaktır...
Mustafa Kemal ATATÜRK
Orada yakında bir Deniz var!
Sarı saçlım, mavi gözlüm nerde nerde nerde nerdesin?
"Bu memlekette Mustafa Kemal'e gerçekten sahip çıkanlar varsa, onlarda bizleriz."
(: |
 |
|
|
myhtbusters
Üye

Turkey
İleti 17 |
İletim - 09/04/2006 : 13:22:17
|
| tam cozum için Tam Link Verin! a gir orda zoom die bi link var ona tıkla sonra bul ordan |
darkness of face |
 |
|
|
myhtbusters
Üye

Turkey
İleti 17 |
İletim - 09/04/2006 : 13:25:34
|
| pardon o Tam Link Verin! olcak kusura bakmayın yanlıs yazmısın |
darkness of face |
 |
|
|
SAHNETJER
Seçkin Üye

Turkey
İleti 621 |
İletim - 09/04/2006 : 14:54:42
|
myhtbusters art arda mesaj atma uyarıları dikkate al. metini düzenle seçeneğinden düzenleyebilirsin mesajını
saygılar... |
atlayanbaba... {{{Yalan ne kadar büyük olursa. İnananda o kadar çok olur......}}} |
 |
|
|
Geforce
Üye

Turkey
İleti 580 |
İletim - 09/04/2006 : 15:39:24
|
| tam link ver link ver olum.... ikide bir uyarılıon!!! |
...Türk Genci, devrimlerin ve cumhuriyetin sahibi ve bekçisidir. Bunların gereğine, doğruluğuna herkesten çok inanmıştır. Yönetim biçimini ve devrimleri benimsemiştir. Bunları güçsüz düşürecek en küçük ya da en büyük bir kıpırtı ve bir davranış duydu mu, "Bu ülkenin polisi vardır, jandarması vardır, ordusu vardır, adalet örgütü vardır" demeyecektir. Elle, taşla, sopa ve silahla; nesi varsa onunla kendi yapıtını koruyacaktır...
Mustafa Kemal ATATÜRK
Orada yakında bir Deniz var!
Sarı saçlım, mavi gözlüm nerde nerde nerde nerdesin?
"Bu memlekette Mustafa Kemal'e gerçekten sahip çıkanlar varsa, onlarda bizleriz."
(: |
 |
|
Konu  |
|
|
|
|