|
Yazar |
Konu  |
mj
Üyeliği Kilitli
Turkey
İleti 0 |
İletim - 10/04/2006 : 01:47:50
|
ne diyelim...coştun ya sende |
 |
|
THE_FAMERA
Üyeliği Kilitli
İleti 0 |
İletim - 10/04/2006 : 12:34:02
|
yakında haberlerde duydum adamlkarın konuşması türkçe yapacaklarmış bazı siteler bizde başladık çalışıyoruz işte türkçe konuşma yapmaya.ve böylece %100 tamamlanmış olacak gta san andreas türkçe yama ve sonra başka yama yapmaya başlayacağız ben de ilk defa başladım abim ile bu işe çok zevkli geçiyor birbirimize çookk kızıyoruz bağrıyoruz ama yinede yapamaya çalışıyoruz. |
 |
|
djocny
Üye

Turkey
İleti 642 |
İletim - 10/04/2006 : 13:08:54
|
O program bendede vardı ama viraz kullandım sonra üşendim.Çok sıkıcı bir iş.Bende bilmediklerimi babamla yapıyordum ama argo kelimeler çıkmaya başlayınca babamdan yardım almayı bıraktım yama yapmayıda bıraktım.Sana Allah sabır versin.Uğraşmış yapmışsınız tebrikler. |
 |
|
THE_FAMERA
Üyeliği Kilitli
İleti 0 |
İletim - 12/04/2006 : 19:23:34
|
arkadaşlar doom 3'ün %90 türkçe yamasını yaptık..size haber verelim need for speed most wanted türkçe yama yapmaya başladık bu aradada GTA SAN ADREAS Türkçe konuşulan adamlar ve %100 türkçe yama yapmaya devam ediyoruz. |
 |
|
Geforce
Üye

Turkey
İleti 580 |
İletim - 12/04/2006 : 19:41:55
|
yürü be koçum kim tutar seni |
...Türk Genci, devrimlerin ve cumhuriyetin sahibi ve bekçisidir. Bunların gereğine, doğruluğuna herkesten çok inanmıştır. Yönetim biçimini ve devrimleri benimsemiştir. Bunları güçsüz düşürecek en küçük ya da en büyük bir kıpırtı ve bir davranış duydu mu, "Bu ülkenin polisi vardır, jandarması vardır, ordusu vardır, adalet örgütü vardır" demeyecektir. Elle, taşla, sopa ve silahla; nesi varsa onunla kendi yapıtını koruyacaktır...
Mustafa Kemal ATATÜRK
Orada yakında bir Deniz var!
Sarı saçlım, mavi gözlüm nerde nerde nerde nerdesin?
"Bu memlekette Mustafa Kemal'e gerçekten sahip çıkanlar varsa, onlarda bizleriz."
(: |
 |
|
Konu  |
|
|
|
|