AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Oyunlar Genel
 Oyun Yapımı
 ballgame
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 4

sbakay
Üye

İleti 11

İletim - 03/04/2006 :  02:25:29  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
breakout oyununun benzeri.. daha bitmedi( hatta daha yapılacak çok şey var ) ama bir deneyin.. javayla yaptım.. online oynayabilirsiniz.. bazıları yavaş çalıştığını söylüyo. bizim üniversite içersindeki alanda hızlı ama dışardan girişlerde yavaş.. neden olduğunu anlamadım.. oyunun adresi:
www.ug.bcc.bilkent.edu.tr/~sbakay

mj
Üyeliği Kilitli

Turkey
İleti 0

İletim - 03/04/2006 :  22:16:06  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
üniversitenin serverinda ise dosyaların tabiki hızlı olur..çunku oyunu o zman LAN uzerinden oynamış olursun..aynı bağlantı üzerinden anlayacağın...

hangi bölümde okuyon peki..merak ettim..
Sayfanın En Üstüne Git

sbakay
Üye

İleti 11

İletim - 04/04/2006 :  16:19:11  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Bölümüm Bilgisayar Öğretmenliği.. Söylediğin mantıklı gibi ama sonuçta ben bu oyunu internet ortamına taşıdığmda önemli olanın oyuna giren bilgisayarın hızı olması gerekmez mi? Mesela ben mynetten bir alan alıp oyunu oraya koysam durum farklı mı olacaktı?
Sayfanın En Üstüne Git

mj
Üyeliği Kilitli

Turkey
İleti 0

İletim - 04/04/2006 :  16:44:25  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
kesinlikle hayır..farklı bir şey olmazdı...çunkü bağlantı noktalarınız aynı..ha şimdi ben oyuna buradan girsem tabiki bir yavaşlama olacaktır..bulundugunuz yerde LAN da bağlıysanız ve bu oyunu oynuyosanız o zman hızlı oynayabilirsiniz...dosya paylaşımı gibi düşün ya..oda aynı mantık..
Sayfanın En Üstüne Git

sbakay
Üye

İleti 11

İletim - 04/04/2006 :  16:48:27  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Tamam ya şimdi anladım.. Ben daha acemiyim bu işlerde, daha öğreneceğim bi ton şey var var.. Ama bişey daha soracam.. oyunu başka birisi alıp senin serverından koysa bu kez de ben mi yavaş oynayacam?
Sayfanın En Üstüne Git

mj
Üyeliği Kilitli

Turkey
İleti 0

İletim - 04/04/2006 :  16:54:12  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
evt...sen bu kez benim durumuma dusmuş olursun böylece..ama çok bir hız farkı yaratacağını sanmıyorum..yani aynı konfigrasyonlara sahip iki bilgisayar için hız farkı pek olmaz....anlatabildim mi..

ayrıca bil. öğretmenliği 1 demisin sen hangi okul bilkent fln mı?
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 4 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.05 Snitz Forums 2000