AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Oyunsitesi.com Yönetim
 Önerileriniz & Eleştirileriniz
 resim koyalı m
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 3

mj
Üyeliği Kilitli

Turkey
İleti 0

İletim - 03/04/2006 :  19:04:03  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
oda sonuç vermez.
Sayfanın En Üstüne Git

kabil
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1021

İletim - 03/04/2006 :  19:21:14  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
ya bu kadar kendinizi göstermek istiyosanız
kendini göster 2 konusuna resminizin linkini koyun :)) :))) :))))

Gelgit gibidir bir erkeğin ilişkileri... selde sürüklenir, kaderine doğru...

İhmal edilmiştir hayatlarının seferi, mahkumdur karaya oturmaya, sefalete.
Öylesine büyük bir okyanusta yüzüyoruz işte...
Ve arkamıza almalıyız akıntıyı, hâlâ bizden yanayken...
Yoksa kaybederiz şansımızı, her şeyden önemlisi.

william shakespeare
Sayfanın En Üstüne Git

scorpionfa
Seçkin Üye

Turkey
İleti 585

İletim - 03/04/2006 :  19:46:53  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
pelin555 kendi resmini koymaktan bahsetmiyor sanırım. İmza niyetine ilginç resimler ya da gif ler. Bazen bir kaç yazıdan daha çok şey anlatabiliyor. Fakat denildiği gibi, bunun için ayrıca bir denetim yapmak şart. Böyle bir uygulama olursa şu sorunlarla uğraşmak gerekecektir: Resim boyutu, resim sayısı (kısaca kapladığı alan), resmin büyüklüğü (byte cinsinden-mesela 150-150 boyutlarında bir gif bile 2-3 mb yapılabilir, bu da aşırı yük demek), son olarakta resmin içeriği. Bütün bunlarla uğraşmak ve başa çıkabilmek son derece güç. (Hele ki yasal anlamda saygılı ve yoğun bir site için çok daha güç)
Zaten forum üstünde ki yük yeterince yetiyor. Bir de her sayfada yüzlerce resim olduğunu düşünmek bile istemiyorum.

Tabi bunlar benim yorumlarım, yapılabilecek en mantıklı açıklamalar. Daha öncesinde ne olduğunu bilmiyorum. Fakat yeni bir dizayn söz konusu olduğunda mutlaka olmalı derim. (Yeni nesil forumların olmazsa olmazlarından. Çünkü kişilerin avantar ve imzalarında ki resimler sayesinde forum da dolşamak çok daha kolay oluyor. Zamanla, sadece resimleri takip ederek kimlerin yazdığını görebiliyorsunuz. Daha hızlı bir şekilde takip etme olanağı sağlıyor. Kimi açıklaması zor şeyler resim olarak düzenlenip upload sitelerine aktarılıyor ve rahatlıkla gösterilebiliyor. Tanıtıcı bilgiler ve meraklısı olduğunu konuları resimli olarak gösterebiliyorsunuz. vs...)

Tabi bir de şu yönünü düşünmek lazım. Bunu sonu yok. Eskiden sadece txt formatı kullanılıyordu. Şimdi daha farklı arayüzler, ardından html tabanlı vs. (pek anlamam) Gelecekte ADSL2 falan çıkarsa millet, "Ben mpeg4 destekleyen forum istiyorum", "Ben canlı yayın yapan forum istiyorum" diye tutturabilir. Sadelik güzeldir.
Örnek imza:
http://img18.imageshack.us/img18/7788/497569665gamur6gz6lf5hx.gif

HL2 Stats:
http://hl2mp.tsgk.com/index.php?mode=playerinfo&player=405730

TF2 Stats:
http://steamcommunity.com/id/scorpionfa/stats/TF2
Sayfanın En Üstüne Git

_GaNdAlF_
Üye

Turkey
İleti 896

İletim - 12/04/2006 :  14:03:58  Bilgileri Göster  _GaNdAlF_'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Nasıl yaptın onu öyle çok ilginç

Üyelik Tarihi 02/07/2005
Sayfanın En Üstüne Git

HighVoltage
Yönetici

Turkey
İleti 1108

İletim - 12/04/2006 :  17:41:53  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
vaaayy gerçekten süper.böyle bir şeyin gerçek olduğunu düşünsenize, nasıl bir duygu içinde oluruz acaba?

"Türk Birligi'nin bir gün hakikat olacagına inancım vardır. Ben görmesem bile gözlerimi dünyaya onun rüyaları içinde kapayacağım. Türk Birliği'ne inanıyorum. Onu görüyorum. Yarının tarihi yeni fasıllarını Türk Birliği ile açacak. Dünya sükununu bu fasıllar içinde bulacaktır. Türk'lügün varlığı bu köhne áleme yeni ufuklar açacak. Güneş ne demek, ufuk ne demek o zaman görülecek. Hayatta yegane varlığım ve servetim Türk olarak doğmamdı."

M.Kemal ATATÜRK
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 3 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.05 Snitz Forums 2000