|
| Yazar |
Konu  |
|
cj_k_s_k_lim
Üye

Turkey
İleti 56 |
İletim - 01/04/2006 : 11:19:38
|
uzun arastırmalardan sonra nihayet ufoların resminiçekmeyi basardımm yaklasım bir aydan beri area adlı bölgeden ayrılmadımm ve resimlerini çekmeyi basardım sizde deneyin göreceksiniz...ve hatta ve hatta bunların yerlerini gösteren bir harita bile mevcut bu oyunu içinde bir bakın isterseniz
http://rapidshare.de/files/16925593/yokmudurrr.rar.html |
dsf |
|
|
fatih52
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1515 |
İletim - 02/04/2006 : 02:43:57
|
| Bunlar photoshop kokan resimler bunlara gerek yok.:) |
 |
|
|
007 JAMES BOND
Üye

İleti 267 |
İletim - 02/04/2006 : 12:53:07
|
alıntı: cj_k_s_k_lim tarafından yazılan:
uzun arastırmalardan sonra nihayet ufoların resminiçekmeyi basardımm yaklasım bir aydan beri area adlı bölgeden ayrılmadımm ve resimlerini çekmeyi basardım sizde deneyin göreceksiniz...ve hatta ve hatta bunların yerlerini gösteren bir harita bile mevcut bu oyunu içinde bir bakın isterseniz
http://rapidshare.de/files/16925593/yokmudurrr.rar.html
Bunlar fotoshop kokaları cj_k_s_k_lim bunlara GERENK yok! |
Cs'ci Pr0!
Counter Strike 1.6 Nick:
Dark'TeaM # - SergeanT.[A]wP - |
 |
|
|
Geforce
Üye

Turkey
İleti 580 |
İletim - 02/04/2006 : 15:25:26
|
| açılmıor.resim halinde değil resim haline nasıl getiririm?? |
...Türk Genci, devrimlerin ve cumhuriyetin sahibi ve bekçisidir. Bunların gereğine, doğruluğuna herkesten çok inanmıştır. Yönetim biçimini ve devrimleri benimsemiştir. Bunları güçsüz düşürecek en küçük ya da en büyük bir kıpırtı ve bir davranış duydu mu, "Bu ülkenin polisi vardır, jandarması vardır, ordusu vardır, adalet örgütü vardır" demeyecektir. Elle, taşla, sopa ve silahla; nesi varsa onunla kendi yapıtını koruyacaktır...
Mustafa Kemal ATATÜRK
Orada yakında bir Deniz var!
Sarı saçlım, mavi gözlüm nerde nerde nerde nerdesin?
"Bu memlekette Mustafa Kemal'e gerçekten sahip çıkanlar varsa, onlarda bizleriz."
(: |
 |
|
|
cj_k_s_k_lim
Üye

Turkey
İleti 56 |
İletim - 03/04/2006 : 00:06:45
|
| ozaman onların bulunduğu yerleri gösteren haritaya nedemeli arkadaslar area 51 bölgesinde bekleyinn sizde göreceksiniz sadece saatlara dikkat edin aksama yakın beklerseniz görürsünüz kolay gelsinn |
dsf |
 |
|
|
djocny
Üye

Turkey
İleti 642 |
İletim - 03/04/2006 : 13:11:44
|
| Arear 51'e çok gittim böyle birşey yok. |
 |