Yaw abi pardon ama bu rapidshare yabancıAnlamiyim ben yauvNasıl yüklenecek? He bide bu donanımhaberden işimizi göremezmiyiz?Tabi imgtoolu yükledikten sonra
Şimdi gta nın içinde models var onun içinde; cutscene,gta3,gta_int,player dosyaları var senin istediğin modlar bu dosyaların içindedir ama hangisi hangi hangisin de bilmiyorum ama mesela araçlar gta3 dosyasının içinde kıyafetler de playerin içinde.Bu modlarıda aynen yukardaki gibi yüklüyorsun. James senin sorununda sanırım rapidden dosya indiremiyorsun linke tıkladıkdan sonra allta free'ye bas açılıcak sayfadan here: yazan yere solundaki karakterleri yaz (harf-rakam 3tane)sonra da sağındaki download'a bas bu kadar.
İlk önce img toolu açıyoruz,sonra sağ üst köşeden file-open(ctrl+l),çıkan sayfadan San Andreas\models klasörünün içinden gta 3 var ona aç diyoruz dosyalar açılıyor ondan sonra yukardan edit-fine veya F2 yapıyoruz önceden indirdiğimiz araba dosyasının adını kopyalıyoruz ve entera basıyoruz ondan sonra dosyayı buluyor sağ tıklayarak delete diyoruz ama eski arabanın kalmasını istiyorsan extract diyip bi yere açıyoruz.Ama bence delete deyip sil,sildikden sonra yukardan commands-add (ctrl+a) tıkla önceden indirdiğimiz dff.uzantılı dosyaya aç de, aynı şekilde edit-fine diyerek txd.uzantılı dosyayı bul ve az önce ki dff.uzantılı dosyayı açtığın şekilde bunu da yap işte bu kadar. T-shirt falan koymak istiyorsan yine img toolu aç ctrl+l yap ve bu sefer gta 3 yerine 'player'i seç ve yukardaki yöntemi uygula. Bu şekil de.