AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Oyunlar Genel
 Oyun Yapımı
 C++ ve DirectX
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu  

Bellerophon
Üye

Turkey
İleti 44

İletim - 29/03/2006 :  22:09:54  Bilgileri Göster  Bellerophon'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Arkadaşlar, lütfen işin ehli olan biri cevap versin...
Ben C++ için (özellikle Visual C++) DirectX'in 9 ve ötesi versiyonunun kütüphanelerini anlatan kaynak(lar) arıyorum, İngilizce veya Türkçe fark etmez. Yardımcı olabilecek var mı?

mj
Üyeliği Kilitli

Turkey
İleti 0

İletim - 29/03/2006 :  22:22:27  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
C++ için sana çok güzel bir kaynak verebilirim..ama internet sitesine koyacak vaktim yok..e-mailini yaz oraya ing. ve türkçe döküman atayım...örneklerle beraber..

ayrıca directX programlama için bir kaynak bulabilirmisin int. üzerinden araştırma yapmak lazım..bir ara bende var dı ama şimdi yok..
Sayfanın En Üstüne Git

Bellerophon
Üye

Turkey
İleti 44

İletim - 30/03/2006 :  04:03:36  Bilgileri Göster  Bellerophon'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
C++ biliyorum zaten ama bana DirectX kütüphanesini nasıl kullanacağım bilgisi gerekiyor...
Ama yinede kaynağı yollarsan sevinirim. mail adresim: evrenacigul@hotmail.com
Varsa MSN'e de ekleyebilirsin...
Bu arada DirectX için bir kaynak buldum bir site ama biraz karmaşık geldi bana. Karışık dersler şeklinde var, nereden nasıl başlanacağı pek belli değil. Adres şu;
http://www.gamedev.net/
Sayfanın En Üstüne Git

mj
Üyeliği Kilitli

Turkey
İleti 0

İletim - 30/03/2006 :  10:45:32  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Ok. göndereyim C dökümanlarını...ama biraz bekletecem..

DirectX içinde bir kaç kişiye sorayım önerdikleri adresleri sana buraya yazarım..
bulduüun site de baya karışık..
kolay gelsin..
Sayfanın En Üstüne Git
  Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.04 Snitz Forums 2000