|
Yazar |
Konu  |
Geforce
Üye

Turkey
İleti 580 |
İletim - 14/04/2006 : 18:43:49
|
yakında 1024'lerde çıkar baylar |
...Türk Genci, devrimlerin ve cumhuriyetin sahibi ve bekçisidir. Bunların gereğine, doğruluğuna herkesten çok inanmıştır. Yönetim biçimini ve devrimleri benimsemiştir. Bunları güçsüz düşürecek en küçük ya da en büyük bir kıpırtı ve bir davranış duydu mu, "Bu ülkenin polisi vardır, jandarması vardır, ordusu vardır, adalet örgütü vardır" demeyecektir. Elle, taşla, sopa ve silahla; nesi varsa onunla kendi yapıtını koruyacaktır...
Mustafa Kemal ATATÜRK
Orada yakında bir Deniz var!
Sarı saçlım, mavi gözlüm nerde nerde nerde nerdesin?
"Bu memlekette Mustafa Kemal'e gerçekten sahip çıkanlar varsa, onlarda bizleriz."
(: |
 |
|
fatih52
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1515 |
İletim - 14/04/2006 : 18:53:43
|
alıntı: Geforce tarafından yazılan:
yakında 1024'lerde çıkar baylar
Çıkmıştır belki de ama test aşamasındadır piyasaya kolay kolay gelmez. |
 |
|
Geforce
Üye

Turkey
İleti 580 |
İletim - 14/04/2006 : 18:57:41
|
alıntı: fatih52 tarafından yazılan:
alıntı: Geforce tarafından yazılan:
yakında 1024'lerde çıkar baylar
Çıkmıştır belki de ama test aşamasındadır piyasaya kolay kolay gelmez.
OOOOO Fatih52 600 olmuş ileti terbik aman tebrik ederim |
...Türk Genci, devrimlerin ve cumhuriyetin sahibi ve bekçisidir. Bunların gereğine, doğruluğuna herkesten çok inanmıştır. Yönetim biçimini ve devrimleri benimsemiştir. Bunları güçsüz düşürecek en küçük ya da en büyük bir kıpırtı ve bir davranış duydu mu, "Bu ülkenin polisi vardır, jandarması vardır, ordusu vardır, adalet örgütü vardır" demeyecektir. Elle, taşla, sopa ve silahla; nesi varsa onunla kendi yapıtını koruyacaktır...
Mustafa Kemal ATATÜRK
Orada yakında bir Deniz var!
Sarı saçlım, mavi gözlüm nerde nerde nerde nerdesin?
"Bu memlekette Mustafa Kemal'e gerçekten sahip çıkanlar varsa, onlarda bizleriz."
(: |
 |
|
fatih52
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1515 |
İletim - 14/04/2006 : 21:23:26
|
500 o aslında 100 nerden geldi anlamadım Krondor abiye düşmesi için söylemiştim ama unuttu galiba hem tebrik edicek ne var bunda anlamadım açıkcası.? |
 |
|
ultramert
Üyeliği Kilitli
Turkey
İleti 0 |
İletim - 14/04/2006 : 21:47:17
|
laf ola beri gele işte :))
512 ler daha yeni çıktı daha bismillah 1024 e daha var |
 |
|