AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Oyunlar Genel
 Sims
 altın yapıcının ne olduğunu bilen yok mu ????
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 3

öcü
Üye

Turkey
İleti 18

İletim - 24/03/2006 :  15:59:09  Bilgileri Göster  öcü'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
altın lif yapıcı nasıl bir şeyaltın lif yapmak için neler gerekliben altın lif yapıcıyı bulamıyorum

sims i çok seviyorum!!
Sayfanın En Üstüne Git

öcü
Üye

Turkey
İleti 18

İletim - 24/03/2006 :  16:04:32  Bilgileri Göster  öcü'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
altın lif yapıcıyı nihayet buldum.teşekkürler.senin söylediğin yerdeymiş.bakıp geçiyormuşum

sims i çok seviyorum!!
Sayfanın En Üstüne Git

|KRONDOR|
Editör

Turkey
İleti 8269

İletim - 24/03/2006 :  23:05:02  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Art arda mesaj yazmayalım lütfen. Aybüke'nin de dediği gibi, mesajlarınızı "İletiyi Düzenle" seçeneği ile değiştirebilirsiniz.

Alper & Soner ERGÜL
Editör
asergul@oyunsitesi.com
Sayfanın En Üstüne Git

aybüke
Seçkin Üye

Turkey
İleti 223

İletim - 26/03/2006 :  05:53:24  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
tariflerde gördüğün bütün tanımadığın yani elinde olmayan ve satın alamadığın cisimleri o mara mıydı neydi o kızdan,vampir kızdan fln alıyosun.bunun için de ya seni sınıyorlar yada takas yapıyosun,o çiçekli kız bal istiyo,bir diğeri beeswax yani (yanlış hatırlamıyorsam)balmumu istiyor bunun için tedarikli git.bunun için o satıcıların üzerine tıklamalı ve elinde sözlükle çeviri yapmalısın.
dur ben şu oyunu yükleyim de yarın sana uzuuuun uzun anlatırım hepsini.

Out on the road there are fireflies circling.
Deep in the woods, where the lost souls hide.
Over the hill, there are men returning.
Trying to find, some peace of mind.

Sleep my child...
Sayfanın En Üstüne Git

elifim
Üye

Turkey
İleti 52

İletim - 05/04/2006 :  17:24:16  Bilgileri Göster  elifim'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  elifim için bir Yahoo! Messenger İletisi Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
aslında bu kadar zahmete girmeye gerek yok www.simstr.com adresinde ayrıntılı bir şekilde anlatılıyor hemde istediğiniz kadar bilgiyi bu adresten bulabilirsiniz

İlerlediğiniz yolda hiçbir zorlukla karşılaşmıyorsanız , bilin ki o yol asla sizi doğruya ulaştırmaz.
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 3 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.05 Snitz Forums 2000