AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 FPS - TPS - Aksiyon - Macera - Dövüş Oyunları
 Mafia & Godfather
 GODFATHERRRRRR
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 6

Traffic
Seçkin Üye

Turkey
İleti 612

İletim - 22/03/2006 :  16:18:51  Bilgileri Göster  Traffic için bir AOL İletisi Gönder  Traffic için bir ICQ İletisi Gönder  Traffic'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Traffic için bir Yahoo! Messenger İletisi Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
Merhabalar dostlar. En sonunda şifremi hatırlamış bulunmaktayım....
Oyunu dün oynadım. İlk başta göze çarpan özellikleri söylüyorum.
1. Kamera açısı çok kötü. Mouse problemi var. Ea ya yakıştıramadım bu olayı.
2. Arabaya bindikten sonra inemiyorsunuz. Oyundaki bug mı yoksa başka bir şey mi bekleyip görecez.
3. Grafikleri biraz daha iyi beklerdim.
4. Filmdeki konuyu yansıtmışlar.Carleone ailesinden gelen biri sizi dayak yemekten kurtarıyor ve aileye katılıyorsunuz.
5. Oyunun oynanışı(kamera açısı hariç) GTA tarzına benziyor. Hemen hemen aynı diyebilirim. Küçük bir harita var görevleri ve yolu ordan buluyorsunuz. Sonra eviniz var oradan health, save olaylarını yapıyorsunuz.
6. Sesler belki oyunun en iyi yönü diyebilirim. Çok iyi yapmışlar doğrusu.Atmosferi iyi yakalamış. Müziklerde o zamana ait olduğundan daha da iyi.
7. Umarım kamera açısına bir patch çıkar. Eğer bu şekilde devam ederse bu oyun büyük bir hayal kırıklığına sebep verir

|WOLF|
Üyeliği Kilitli

Turkey
İleti 0

İletim - 22/03/2006 :  16:41:22  Bilgileri Göster  'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
bu yazdıkların sayesinde oyunu 2 kat daha merak ettim

bide oyunda marketlerin filan topuğuna sıkma var mı
Sayfanın En Üstüne Git

wolverine
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1359

İletim - 22/03/2006 :  16:48:26  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
peki godfather gibi iyi bir film klasiğinin adını iyi taşımışlar mı yoksa batırmışlar mı

Bazıları büyük doğar,bazıları büyüklüğü kazanır,bazılarınada büyüklük yakıştırılır

İkbal devrinde sahip olmadığın meziyetlerden dolayı övenler, Güç devrinde sahip olmadığın günahlarla suçlyacaklarından şüphe etme...

Biz türklerin viyana'ya kadar gitmesinin nedeni haçlılara iade-i ziyaretdendir
Sayfanın En Üstüne Git

|WOLF|
Üyeliği Kilitli

Turkey
İleti 0

İletim - 23/03/2006 :  17:28:46  Bilgileri Göster  'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
oyunun orjinali ne zaman geliyo?
Sayfanın En Üstüne Git

serdar96
Üyeliği Kilitlli

Turkey
İleti 0

İletim - 24/03/2006 :  09:07:48  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
bu ay içinde çıkması lazım
Sayfanın En Üstüne Git

ozzzy
Seçkin Üye

Turkey
İleti 365

İletim - 24/03/2006 :  18:17:36  Bilgileri Göster  ozzzy'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Sistem gereksinimleri nedir?
Ne çok soru sorduk arkadaşa yahu? :)

ozzzy was here...!
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 6 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.03 Snitz Forums 2000