|
Yazar |
Konu  |
aybüke
Seçkin Üye

Turkey
İleti 223 |
İletim - 22/03/2006 : 20:52:06
|
itiraf etmek istiyorum: ben bir the sims manyağıyım,ama şimdi eskisi kadar aşırı değilim.geçen sene 51 saatimi simsin başında geçirmiştim.bu zaman içerisinde sadece bir kere tuvalet ihtiyacımı karşıladım ve 3 bardak su içtim,bi de sadece sigara.sims bir hastalık,basit bir evcilik oyunu deil.eskiden the sims'siz yaşayamıyordum,insanlıktan çıkmıştım resmen,ama şimdi o kadar kötü değilim.kabil'in yazısında eski halimi gördüm sanki. |
Out on the road there are fireflies circling. Deep in the woods, where the lost souls hide. Over the hill, there are men returning. Trying to find, some peace of mind.
Sleep my child... |
 |
|
mj
Üyeliği Kilitli
Turkey
İleti 0 |
İletim - 22/03/2006 : 20:55:46
|
eminmin dimi kurtulduğuna bu manyak hastalıktan :P |
 |
|
Tony_P@rker
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1905 |
İletim - 22/03/2006 : 21:10:51
|
aybüke profilinde 13 yaşında gösteriyorsunda ilgimi çekti;sigara mı içiyosun??:)) |
 |
|
kabil
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1021 |
İletim - 22/03/2006 : 21:19:50
|
gerçekten de o benimded dikkatimi çekti. gerçi 13 yaşından büyük olduğunu sanıyorum ama ne olursa olsun sigara içmek salığa zararlı(komuyuda dağıtmayalım bu arada):) |
Gelgit gibidir bir erkeğin ilişkileri... selde sürüklenir, kaderine doğru...
İhmal edilmiştir hayatlarının seferi, mahkumdur karaya oturmaya, sefalete. Öylesine büyük bir okyanusta yüzüyoruz işte... Ve arkamıza almalıyız akıntıyı, hâlâ bizden yanayken... Yoksa kaybederiz şansımızı, her şeyden önemlisi.
william shakespeare |
 |
|
aybüke
Seçkin Üye

Turkey
İleti 223 |
İletim - 22/03/2006 : 21:21:55
|
hayır yanlış yazmışımdır 16'yım.ama sigara için yine küçüğüm bunun farkındayım. ayrıcaaa ben aylardır the sims oynamıyorum bi kere mj damarıma basmayın lütfen.fena oluyorum ya,o kadar yavaş ki oynayamıyorum.bi format attıralım dedik,canına okuttuk bilgisayarın galiba istemeden.BEN THE SİMS İSTİYORUM YA,AŞKIM DEPREŞTİ ŞİMDİ!!! |
Out on the road there are fireflies circling. Deep in the woods, where the lost souls hide. Over the hill, there are men returning. Trying to find, some peace of mind.
Sleep my child... |
 |
|
Konu  |
|
|
|
|