|
| Yazar |
Konu  |
|
|
Geforce
Üye

Turkey
İleti 580 |
İletim - 22/03/2006 : 06:20:39
|
| assault 1337 haritasını nerden bulabilirim rapidshare hariç... |
...Türk Genci, devrimlerin ve cumhuriyetin sahibi ve bekçisidir. Bunların gereğine, doğruluğuna herkesten çok inanmıştır. Yönetim biçimini ve devrimleri benimsemiştir. Bunları güçsüz düşürecek en küçük ya da en büyük bir kıpırtı ve bir davranış duydu mu, "Bu ülkenin polisi vardır, jandarması vardır, ordusu vardır, adalet örgütü vardır" demeyecektir. Elle, taşla, sopa ve silahla; nesi varsa onunla kendi yapıtını koruyacaktır...
Mustafa Kemal ATATÜRK
Orada yakında bir Deniz var!
Sarı saçlım, mavi gözlüm nerde nerde nerde nerdesin?
"Bu memlekette Mustafa Kemal'e gerçekten sahip çıkanlar varsa, onlarda bizleriz."
(: |
|
|
madwolf_06
Üye

Turkey
İleti 2 |
İletim - 25/03/2006 : 19:46:42
|
| istersen bu adrese bakabilirsin belki buradan bula bilirsin http://www.cstrike-planet.com/maps/cstrike |
Bir ilk gibi yaşayacağım içimde,kalan son sevgi parçasını seninle, sakın ayrılmayalım aşkım ölsem bile ellerinde.. |
 |
|
|
Geforce
Üye

Turkey
İleti 580 |
İletim - 29/03/2006 : 15:41:16
|
| sağol teşekkür ederim.. |
...Türk Genci, devrimlerin ve cumhuriyetin sahibi ve bekçisidir. Bunların gereğine, doğruluğuna herkesten çok inanmıştır. Yönetim biçimini ve devrimleri benimsemiştir. Bunları güçsüz düşürecek en küçük ya da en büyük bir kıpırtı ve bir davranış duydu mu, "Bu ülkenin polisi vardır, jandarması vardır, ordusu vardır, adalet örgütü vardır" demeyecektir. Elle, taşla, sopa ve silahla; nesi varsa onunla kendi yapıtını koruyacaktır...
Mustafa Kemal ATATÜRK
Orada yakında bir Deniz var!
Sarı saçlım, mavi gözlüm nerde nerde nerde nerdesin?
"Bu memlekette Mustafa Kemal'e gerçekten sahip çıkanlar varsa, onlarda bizleriz."
(: |
 |
|
|
behic
Üye

Turkey
İleti 6 |
İletim - 01/04/2006 : 19:14:11
|
www.oynasana.com/dosyalar/c13 den indirebilirsin uye olursana daha hızlı indirebilirsin not:cs.de harita paketini de indirmeyi unutma ve indirdiklerini counter strike mapa kopyala
|
 |
|
| |
Konu  |
|
|
|
|