AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Genel Konular
 Yazılım & Program
 Install Shield Wizard Hatası
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 5

zeggy_557
Seçkin Üye

Turkey
İleti 303

İletim - 19/03/2006 :  19:33:52  Bilgileri Göster  zeggy_557'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Bir oyun yüklüyordum. Yükleme bir anda yarıda kesildi ve kapandı. Daha sonra aynı oyunu tekrar yüklemeyi deniyorum ama, 1607:Unable to install Installshield Scripting Runtime hatası veriyor. Denemek için başka programlar kurmayı denedim, kurulmadı. Kurulamayan programlar başka bilgisayarlarda kuruluyor.

Yardım ederseniz çok sevinirim...

mj
Üyeliği Kilitli

Turkey
İleti 0

İletim - 20/03/2006 :  16:26:43  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
ne bilgisayarın o dosyayı tanımıyor anlaşılan..
Sayfanın En Üstüne Git

wolverine
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1359

İletim - 20/03/2006 :  16:36:39  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
bendede oluyor o olay rome total war oyununu yükledim yanlışlıkla sildim tekrar yüklemeye çalıştım o hata çıktı tabi farklı şekilde bunun için ne yapmalıyız?

Bazıları büyük doğar,bazıları büyüklüğü kazanır,bazılarınada büyüklük yakıştırılır

İkbal devrinde sahip olmadığın meziyetlerden dolayı övenler, Güç devrinde sahip olmadığın günahlarla suçlyacaklarından şüphe etme...

Biz türklerin viyana'ya kadar gitmesinin nedeni haçlılara iade-i ziyaretdendir
Sayfanın En Üstüne Git

SAHNETJER
Seçkin Üye

Turkey
İleti 621

İletim - 20/03/2006 :  16:40:19  Bilgileri Göster  SAHNETJER için bir AOL İletisi Gönder  SAHNETJER için bir ICQ İletisi Gönder  SAHNETJER için bir Yahoo! Messenger İletisi Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
pc yi formatlayıp tekrar bi deneyin

atlayanbaba...
{{{Yalan ne kadar büyük olursa.
İnananda o kadar çok olur......}}}
Sayfanın En Üstüne Git

Mérula Alba
Seçkin Üye

Turkey
İleti 660

İletim - 20/03/2006 :  16:56:40  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
format atmak en zon çare olmalı. sistemi hatayı verdiği ilk günden bir önceki ya da daha önceki bir güne geri yükleyin bakalım belki işe yarar. o da olmazsa format atmak kalır herhalde geriye.

- How many did you fall in love before me?
- None!
- And after me?
- None!
Tristan&Isolde
Sayfanın En Üstüne Git

Smeagol
Seçkin Üye

Turkey
İleti 741

İletim - 20/03/2006 :  17:27:45  Bilgileri Göster  Smeagol'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Benzer bir sorun bende de olmuştu. Common files içersindeki installshield klasörünün içini temizleyince düzeldi. Ama ne kadar güvenli bir işlemdir bilmiyorum.

some are born to sweet delight;
some are born to endless night
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 5 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.06 Snitz Forums 2000