Bir oyun yüklüyordum. Yükleme bir anda yarıda kesildi ve kapandı. Daha sonra aynı oyunu tekrar yüklemeyi deniyorum ama, 1607:Unable to install Installshield Scripting Runtime hatası veriyor. Denemek için başka programlar kurmayı denedim, kurulmadı. Kurulamayan programlar başka bilgisayarlarda kuruluyor.
bendede oluyor o olay rome total war oyununu yükledim yanlışlıkla sildim tekrar yüklemeye çalıştım o hata çıktı tabi farklı şekilde bunun için ne yapmalıyız?
Bazıları büyük doğar,bazıları büyüklüğü kazanır,bazılarınada büyüklük yakıştırılır
İkbal devrinde sahip olmadığın meziyetlerden dolayı övenler, Güç devrinde sahip olmadığın günahlarla suçlyacaklarından şüphe etme...
Biz türklerin viyana'ya kadar gitmesinin nedeni haçlılara iade-i ziyaretdendir
format atmak en zon çare olmalı. sistemi hatayı verdiği ilk günden bir önceki ya da daha önceki bir güne geri yükleyin bakalım belki işe yarar. o da olmazsa format atmak kalır herhalde geriye.
- How many did you fall in love before me? - None! - And after me? - None! Tristan&Isolde
Benzer bir sorun bende de olmuştu. Common files içersindeki installshield klasörünün içini temizleyince düzeldi. Ama ne kadar güvenli bir işlemdir bilmiyorum.
some are born to sweet delight; some are born to endless night