AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Online Oyunlar
 Kurulum Gerektirmeyen Online Oyunlar Genel
 vampir ya da kurt adam olun!!!
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 4

Smeagol
Seçkin Üye

Turkey
İleti 741

İletim - 21/04/2006 :  11:09:55  Bilgileri Göster  Smeagol'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
içinde çok fazla seçenek olmayan, biraz yavan ama can sıkıntılığında oynanabilir bir oyun.

bu arada kingageof un yazdığı reklam değildi sanırım. Oyundaki kurala göre vampir olma için başka bir vampi tarafından ısırılmaznız gerekiyor. king in yazdığı da kendisi tarafından ısırlamk isteyenlerin tıklayacağı linki.

some are born to sweet delight;
some are born to endless night
Sayfanın En Üstüne Git

|KRONDOR|
Editör

Turkey
İleti 8269

İletim - 21/04/2006 :  23:32:52  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Reklam demedik ki biz de zaten :) Oyunun kuralları arasında, kingageof'un verdiği linkin forumlarda paylaşılmaması yazıyor. Biz de bu kuralı forumumuzda uyguluyoruz.

Alper & Soner ERGÜL
Editör
asergul@oyunsitesi.com
Sayfanın En Üstüne Git

|WOLF|
Üyeliği Kilitli

Turkey
İleti 0

İletim - 22/04/2006 :  09:21:56  Bilgileri Göster  'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
bune beee berbat oyun.ben linke girdiğim de half life gibi sanmışıtım.buna oyun mu diyosunuz.flash oyun bile daha güzel be!!!!
Sayfanın En Üstüne Git

|KRONDOR|
Editör

Turkey
İleti 8269

İletim - 22/04/2006 :  14:17:52  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Web üzerinden oynanan bir oyundan, Half-Life gibi bir oyun beklemek ne kadar mantıklı ki?

Alper & Soner ERGÜL
Editör
asergul@oyunsitesi.com
Sayfanın En Üstüne Git

cheater
Üye

Turkey
İleti 28

İletim - 24/04/2006 :  21:16:30  Bilgileri Göster  cheater için bir AOL İletisi Gönder  cheater için bir ICQ İletisi Gönder  cheater'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  cheater için bir Yahoo! Messenger İletisi Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
Oyun bence zamanınz varsa bilgisayar başında çalışan biriyseniz, işlerinize engel olmadan oynaya bileceğiniz hoş bir oyun.

Beni arkadaşım verdiği link ile kendi ıssırdığı vampirlerden yaptı oyuna 10dk. ayırdıktan sonra birdaha oynamadım.

Sanmayınki svemedim ben başka bir browser tabanlı oyuna üyeyim subscribe bile yaptım yani para ödedim
larkinor adlı oyundayım eğlenceli bir rpg oyunu UO oynayanlar bilir.
Java oyunları kısmındada oyunsiteside flyordie nin oyunlarının uzantılarını veriyor zaten.Yani kaliteli bir yapım.

En iyiler asla hile yapmaz,ama hile yapanlar asla yenilmez...
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 4 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.05 Snitz Forums 2000