|
Yazar |
Konu  |
Geforce
Üye

Turkey
İleti 580 |
İletim - 11/03/2006 : 18:36:48
|
Arkadaşlar,kendi forum sitemi nasıl yapabilirim          |
...Türk Genci, devrimlerin ve cumhuriyetin sahibi ve bekçisidir. Bunların gereğine, doğruluğuna herkesten çok inanmıştır. Yönetim biçimini ve devrimleri benimsemiştir. Bunları güçsüz düşürecek en küçük ya da en büyük bir kıpırtı ve bir davranış duydu mu, "Bu ülkenin polisi vardır, jandarması vardır, ordusu vardır, adalet örgütü vardır" demeyecektir. Elle, taşla, sopa ve silahla; nesi varsa onunla kendi yapıtını koruyacaktır...
Mustafa Kemal ATATÜRK
Orada yakında bir Deniz var!
Sarı saçlım, mavi gözlüm nerde nerde nerde nerdesin?
"Bu memlekette Mustafa Kemal'e gerçekten sahip çıkanlar varsa, onlarda bizleriz."
(: |
|
tugberk442
Üyeliği Kilitli
İleti 0 |
İletim - 11/03/2006 : 18:40:46
|
abi çok kolayy gir www.forumup.com a ordan alırsınn burdan duyrulurr benim sitem Reklam Yasak! çok güsel bir site girinn görünn dikkatt hack bölümünü arkadaş istedii diğer bölümler de güsel dir haaaaa!!!!! ( reklam yaptım galiba :D) |
 |
|
THE_FAMERA
Üyeliği Kilitli
İleti 0 |
|
Geforce
Üye

Turkey
İleti 580 |
İletim - 12/03/2006 : 07:16:57
|
sağolun varolun |:D| |
...Türk Genci, devrimlerin ve cumhuriyetin sahibi ve bekçisidir. Bunların gereğine, doğruluğuna herkesten çok inanmıştır. Yönetim biçimini ve devrimleri benimsemiştir. Bunları güçsüz düşürecek en küçük ya da en büyük bir kıpırtı ve bir davranış duydu mu, "Bu ülkenin polisi vardır, jandarması vardır, ordusu vardır, adalet örgütü vardır" demeyecektir. Elle, taşla, sopa ve silahla; nesi varsa onunla kendi yapıtını koruyacaktır...
Mustafa Kemal ATATÜRK
Orada yakında bir Deniz var!
Sarı saçlım, mavi gözlüm nerde nerde nerde nerdesin?
"Bu memlekette Mustafa Kemal'e gerçekten sahip çıkanlar varsa, onlarda bizleriz."
(: |
 |
|
THE_FAMERA
Üyeliği Kilitli
İleti 0 |
İletim - 12/03/2006 : 10:19:55
|
teşekkür ederim bişi değil... |
 |
|
The_Punısher
Üyeliği Kilitli

Turkey
İleti 0 |
İletim - 12/03/2006 : 10:59:04
|
peki burası tugberk442'nin verdiği site paralımı benim kuzenim paralı bir forum sitesi yapmıştı da |
Alper Küçükkaraağaç
The_Puinsher
|
 |
|
Konu  |
|
|
|
|