önüne gelen hacker kesiliyor yahu milletin işi gücümü yok böyle işlerle uğraşıyor bu kadar gereksiz birşey olamaz,kendini bir halt zannedenlerin yapacağı fuzuli işler... aranızda varsa hacker diye geçinen vatandaş hadi sıkıyorsa benimkini hackeleyin de göreyim
Kimse burda hacker olmaya özendiğinden bahsetmemiş. Kimse "Ben hackerım" da dememiş. Kendini hacker da zanneden yok. Nerden çıkardın ki şimdi bunu sen, anlamadım. Burada yazanlar hacklenme durumu söz konusu olduğunda, yeni ceza yasasında mağdur olan kişiler için yapılan düzenlemeler hakkında. Böyle bir durumla karşı karşıya kalırsanız yargıya başvurma gibi bir hakkınız var. O kadar. Dava açarsınız veya açmazsınız.
- How many did you fall in love before me? - None! - And after me? - None! Tristan&Isolde
ben de aksini idda etmiyorum zaten benim anlatmak istediğim başka bir konuydu konu "maili hacklenenler" değil mi bende bunları yapanlar hakkında yorumda bulundum o kadar ne yapayım şimdi ceza yasasıyla ilgili öneri mi getireyim :))
konunun özünü saptırma yeter. hayır, kalkar biri "ben hacklerim seni." der. yok hackleyemezsin falan fişman. ortalık karışır. sen de milleti galeyana getirecek bir laf etmişsin yaw :) bu nedenle müdahale ettim.
- How many did you fall in love before me? - None! - And after me? - None! Tristan&Isolde